PULSE ugrókötél – töltőnek sem utolsó

Farkas Norman - 2013. december 20.

Gondoltál már arra, hogy az ugrókötelezés során keletkező mozgási energiát akár kütyüink felöltésére is használhatnánk, s így két hasznos dolgot kötnénk össze egymással? Az Uncharted Play kifejlesztett egy olyan ugrókötelet, ami ezt lehetővé teszi.

Az ugrókötelezés remek eszköz a testünk megmozgatására, hogy jó formában tartsuk magunkat, esetleg megszabaduljunk néhány felesleges kilótól. De a kockákban felmerül a kérdés, hogy vajon milyen hasznos dologra lehetne használni az ugrálás során keletkező mozgási energiát?

Az Uncharted Play leleményes emberei úgy gondolták, nem lenne rossz, ha mondjuk mobiltöltőként lehetne használni az ugrókötelet. Így született meg a PULSE. A készülék roppant egyszerűen működik: a fogantyúiban apró dinamókat helyeztek el, amik egy újratölthető akkumulátor felé közvetítik a kötelezés során termelt energiát. A feltöltött PULSE ezután képes tölteni a hozzá csatlakoztatott kütyünket.

Az újdonság jelenleg béta verzióban érhető el, s csupán 100 példány készült belőle. Ha sietsz, még rendelhetsz magadnak egyet 129 dollárért a gyártó oldalán.

 

 

 

[Forrás: Übergizmo]

Vissza