Április 11-től hazánkban is kapható a Galaxy S5

Czipperer Dia - 2014. április 10.

A Samsung új csúcskészüléke, a Galaxy S5 április 11-én érkezik a magyarországi üzletekbe. Rendhagyó indulás is kíséri a készülék hazai debütálását: pontosan 11 óra 11 perctől kezdik el árulni a készülékeket az Allee Bevásárlóközpontban található Samsung Experience Store-ban.

Nem kis csinnadratta kíséri a Samsung csúcsmobiljának hazai érkezését. A Samsung Experience Store-ban április 11-én 11 óra 11 perckor kezdik el árulni a készüléket, és az első ötven vásárló ajándékkártyát is kap 50 ezer forint értékben a készülék mellé, amelyet augusztus 31-éig levásárolhatnak.

Az érdeklődők már 10 órától ismerkedhetnek a készülékkel, valamint a különféle okos kiegészítőket (Gear Fit, Gear 2) is kipróbálhatják. Számos hazai híresség is ott lesz: Gyurta Dániel, olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszó, Lakatos Márk, stylist, valamint Till Attila, Tatár Csilla és Liptai Claudia műsorvezetők is.

A készülék az összes hazai mobilszolgáltató kínálatában elérhető lesz: a Vodafone-nál már kedd óta elő is rendelhető a csúcsmobil. Ezen kívül több kártyafüggetlen értékesítési ponton is megtalálható lesz több színben is: először szénfekete és csillogó fehér, később pedig elektro kék és réz-arany árnyalatokban.

 

 

Vissza