Swarovski kristályokkal ékesített Galaxy S5

Czipperer Dia - 2014. április 28.

Májusban exkluzív kiadásban is érkezik a Samsung új zászlóshajója, a Galaxy S5. A telefon Swarovski kristályokkal díszített változatban is meg vásárolható lesz.

Jó és rossz hír is egyben, hogy hölgyekhez illő, kristályokkal ékesített változatban is kapható lesz a Galaxy S5, ugyanis a Pocket-lint szerint sajnos egyelőre valószínűleg csak a koreai piacon lesz elérhető ez a nem mindennapi köntösbe bújtatott készülék. Mindez természetesen egyelőre csak feltételezés, hiszen a vállalat a promó videón kívül egyebet még nem közölt a készülékről.

Az elmúlt időszakban számos Samsung eszközt felöltöztetett már a Swarovski, miért pont az S5 maradt volna ki a sorból? Ám, azt hozzá kell tenni, hogy eddig még nem öltött magára ilyen köntöst a vállalat egyik legfrissebb csúcsmobilja sem, hiszen az eddigi modellek sokkal visszafogottabb megjelenéssel érkeztek. A Galaxy S5 esetében azonban valódi kristályrengetegről beszélhetünk, a hátlap minden részét apró kövek borítják.

Az exkluzív, hölgyeknek kedves változat májusban érkezik, ám egyelőre még nem tudni, mennyibe kerül majd a kristályokkal díszített kiadás, illetve azt sem, hogy a jövőben Koreán kívül máshol is kapható lesz-e.

 

 

 

Forrás: Pocket-lint.com

Vissza