Továbbfejleszti a Samsung a Galaxy S5-öt?

Czipperer Dia - 2014. április 29.

A Techradar számolt be arról, hogy állítólag a Samsung már dolgozik a Galaxy S5 prémium kiadásán. Ha hihetünk a pletykáknak, a Galaxy S5 Prime júniusban érkezhet.

Számos nemzetközi techoldalon találkozhatunk a hírrel, miszerint érkezik a Samsung jelenlegi zászlóshajó telefonjának továbbfejlesztett kiadása, a Galaxy S5 Prime. A készülék az eddigi információk alapján fém házzal és QHD felbontású képernyővel kezdi meg hódító útját a piacon júniusban.

Még az S5 sem a csúcs

Úgy tűnik, a Samsungnak a Galaxy S5 sem elég, még jobbat akar, méghozzá elég gyorsan. Ha igazak a pletykák, júniusban már érkezik is a továbbfejlesztett utód. Mindez nem tűnik olyan elvetemült ötletnek annak fényében, hogy a Galaxy S5-öt érték kritikák azzal kapcsolatban, hogy nem fémborítással készült (amit sokan vártak), és a QHD megjelenítőt is sokan várták.

Az Asia Today számolt be arról, hogy már nem kell sokat várni a készülékre, melynek QHD megjelenítője 1440 x 2560 pixel felbontásra képes. Egyes oldalakon már a bővebb specifikációkat tárgyalják, melyek szerint a készülék lelke egy 2,5 GHz órajelű négymagos processzor lesz Adreno 420 GPU-val, 3 giga RAM-mal és 32 giga tárhellyel megspékelve. A hátsó kamera 16 megapixeles lesz, fedélzetén pedig Android 4.4.2 KitKat teljesít szolgálatot.

Természetesen a Samsung nem erősítette meg a készülék létezését, de elképzelhető, hogy szeretné megelőzni az LG-t ezen a téren, amelyről szintén az a hír járja, hogy hamarosan bemutatja a QHD felbontásra képes LG G3-at.

 

 

Forrás: Techradar.com

Vissza