Android 4.4.3 KitKat frissítést kap a Galaxy S5 és a Galaxy S4 is?

Farkas Norman - 2014. május 27.

Bár az Android következő, 4.4.3-as verziója csak a júniusi Google I/O konferencia után lesz elérhető, a Samsung már tesztelgeti a rendszert az idei és a tavalyi csúcsmodelljén.

Az Android rendszer fejlődése folyamatosan zajlik, s a júniusban megrendezésre kerülő Google I/O konferencián lelepleződhet a következő, 4.4.3-as verziója, ami még a KitKat szériát képviseli, így nem várhatunk tőle túl nagy újításokat, inkább a stabilitás és a biztonság frontján nyújthat többet.

Bár az új rendszerre még várnunk kell, máris kiderült, hogy a Samsung idei és tavalyi csúcsmodelljére, azaz a Galaxy S5-re és a Galax S4-re elérhető lesz majd frissítés formájában. Erre az alant látható, kiszivárgott táblázatok utalnak, melyek alapján a dél-koreai gyártó már gőzerővel teszteli az Android 4.4.3-at az említett készüléken.

 

 

Napvilágra került egy másik táblázat is, amely a Samsung frissítési ütemtervéről árulkodik. Ha hihetünk a cellákban felsorakozó adatoknak, akkor nem csak a csúcsmodellek, hanem többek között a Galaxy S III LTE és a Galaxy S4 mini tulajdonosai is örülhetnek a frissítésnek, sőt akadnak olyan modellek is, melyek az Android 4.4.2 KitKat update-et kihagyva rögtön 4.4.3-ra frissülhetnek.

 

 

 

[Forrás: SamMobile]

Vissza