Képeken pózol a Galaxy S5 prémium változata

Czipperer Dia - 2014. június 5.

Az @evleaksnek köszönhetően jó minőségű  képen is megcsodálhatjuk a a Samsung zászlóshajó mobiljának prémium változatát. A Galaxy Prime néven is emlegetett Galaxy F szálcsiszolt fémburkolattal érkezik.

Galaxy S5-re hajazó dizájn, fém burkolat: nagyon úgy fest, hogy az @evlekas képein a Galaxy S5 prémium változata pózol. A Galaxy F névre keresztelt (korábban Galaxy S5 Prime) csúcsmobil ugyanis az eddigi pletykák szerint felsőkategóriás mobilhoz hűen nem műanyag borítással érkezik majd, hanem elegáns, szálcsiszolt, fém fedéllel.

A Samsung nemrég debütált csúcsmobilját sok kritika érte az anyaghasználatot illetően, melyet úgy tűnik, a vállalat sem hagy figyelmen kívül. Már egy ideje közszájon forog a téma, hogy a csúcsmobilt továbbfejlesztik, és kategóriájához méltó dizájnt kap. A legfrissebb állítások szerint az „F” betű a telefon nevében a fashion, vagyis a divat szóra utal, így nemcsak külsjében, de nevébn is elkülönül az „S” széria modelljeitől.

Bár a telefonról az a hír is járja, hogy az LG G3-hoz hasonlóan QHD kijelzőt (2560 x 1440p) kap, ám ez a képekből nem derül ki, ahogy azt sem lehet megállapítani, hogy valóban nagyobb megjelenítővel (5,2 hüvelyk) érkezik-e.

 

Forrás: Trustedreviews.com

Vissza