Készül a Sony Xperia Pegasus, Aries és Leo

Farkas Norman - 2014. június 23.

A friss pletykák szerint a japán gyártó három új okostelefonon dolgozik, melyek kódneveit már ismerjük. A trió legerősebb tagja a Leo fantázianevű Xperia Z3 lehet, melynek kompakt kiadása az Aries álnév mögött rejtőzhet.

Kínai források szerint a Sony hamarosan három új készülékkel bővíti okostelefon portfólióját. A jövevényekről egyelőre nem sokat lehet tudni kódnevükön kívül, de már bőven akadnak feltételezések, hogy milyen technikai csodák bújhatnak meg meg a jól csengő Pegasus, Leo és Aries nevek mögött.

A Leo például a Sony következő nagy dobása, az Xperia Z3 lehet, mely extrém karcsú házzal és állítólag Qualcomm Snapdragon 805 processzorral felvértezve érkezik. Az Aries személyében az erőtől duzzadó, mégis barátságos méretekkel megáldott Xperia Z3 Compact modellt üdvözölhetjük, ha beigazolódnak a jóslatok. A Pegasust eddig nem sikerült egy jövőbeli Sony készülékhez sem hozzárendelni, így a nevén kívül még semmit nem tudunk róla.

Reméljük, hogy hamarosan több infó áll majd a rendelkezésünkre a japán újdonságokról. Elméletileg nem is kell már olyan sokat várnunk arra, hogy minden kiderüljön róluk, hiszen az Xperia Z3 bemutatójára állítólag szeptemberben, az IFA 2014 szakkiállításon kerül majd sor, s ugyanitt talán trió két másik tagjáról is lehullhat a lepel, vagy legalább beharangozzák őket.

 

 

 

[Forrás: Übergizmo]

 

Vissza