A Samsung Galaxy Mega 2 is ott lesz az IFA kiállításon?

Czipperer Dia - 2014. augusztus 19.

Nemsokára Berlinbe tömörül a techvállalatok apraja nagyja. A Samsung is ott lesz a szeptemberi eseményen, méghozzá nem is akármilyen készülékeket tartogat. Ha minden igaz, a Galaxy Note 4 mellett a Galaxy Mega 2 is bemutatkozik.

A Samsung idei nagy durranása az IFA-ra egyértelműen a Note 4. Szinte már nyílt titok, hogy érkezik az új üdvöske, hiszen Peking utcáin már ott virítanak a plakátok, melyek mind a phabletet hirdetik.

A legújabb pletykák szerint a Galaxy Mega 2 is az IFA szakkiállításon mutatkozik be. Korábban is lehetett már arról hallani, hogy úton van a phablet, de találgatások a megjelenésével kapcsolatban nem igazán voltak.

A Techradar azonban most arról ír, hogy bár pontosan nem tudják, mikor érkezik a készülék, ám a szeptemberi IFA szerintük esélyes lehet. Bár tekintve, hogy a Note 4 szinte már biztosra vehető, a Mega 2 csak árnyéka lenne a csúcsmodellnek.

Az eddig kiszivárgott információk alapján a középkategóriás Galaxy modell 5,8-6 hüvelyk körüli, 720 x 1280 pixel felbontású kijelzővel rendelkezik, meghajtásáért pedig egy Snapdragon 400 vagy 410-es processzor felel. 2 giga RAM-mal és 8 giga belső tárhellyel rendelkezik, utóbbi microSD-vel tovább bővíthető majd. A főkamera pedig12 vagy 13 megapixeles lehet.

A GSMArena specifikáció alapján négymagos Snapdragon 410 processzort kap a telefon, főkamerája 12, az előlapi pedig 4,7 megapixeles lesz. Ez utóbbi kimondottan alkalmas selfie-k készítésére. Az operációs rendswzer pedig mi lehetne más, mint a legújabb KitKat verzió (4.4.3).

Igaz, hogy a Note 4 nyomába sem érhet az óriásmobil, és lehet, hogy nem lenne szerencsés egy lapon említeni a kettőt. Elképzelhető, hogy a Samsung is így gondolja, ám az is elképzelhető, hogy a Note 4 olcsó alternatívájaként pozícionálják majd, és valóban az IFA kiállításon hullik le róla a lepel.

 

 

 

Forrás: Techradar.com

 

Vissza