Hazánkban is elérhetővé váltak a filmek a Google Playen

Czipperer Dia - 2014. november 7.

Már a magyar Android és iOS felhasználók is tölthetnek le filmeket a Google Play áruházból.  A régi klasszikusok mellett új alkotásokat is helyet kaptak a kínálatban.

Az Android Police számolt be arról, hogy Magyarországra is megérkezett a Google Play filmkínálata. Hazánk mellett Macedóniában, Ukrajnában, Cipruson, Máltán, Tajvanon, Izlandon, Bosznia-Hercegovinában és Szlovéniában vált elérhetővé a szolgáltatás.

 

 

Az áruházban a „Movies” fül alatt böngészhetnek a felhasználók az alkotások között. Vannak olcsóbb és drágább mozifilmek is. A felhasználók műfajok és filmstúdiók szerint is kereshetnek, illetve a toplistás alkotások közül is válogathatnak. Emellett az újdonságokat is megtalálják egy külön fülön. 

Akár már 220 forintért is lehet filmet vásárolni, de drágább alkotások is vannak. Egyes tartalmakért akár 4300 forintot is elkérhetnek.

 

 

Az iOS felhasználók is tölthetnek le filmeket a Google Play áruházból, ehhez az App Store-ban kell letölteni az ingyenes Google Play Movies alkalmazást iPhone-ra vagy iPadre.

 

 

Forrás: Androidpolice.com

Vissza