Új ívelt monitort mutatott be a Samsung

Kütyü Magazin - 2014. november 28.

A Samsung bemutatta legújabb, 27 hüvelykes S27D590C Full HD ívelt monitorát, amely forradalmi újítást visz a szórakoztató tartalmak megjelenítésébe. A készülék ívelt kialakítással és innovatív funkciókkal rendelkezik.

Jobb vizuális élmény

Az S27D590C ívelt kialakítása a szokásos síkképernyős monitorokhoz képest fejlettebb vizuális élményt nyújt, mivel a képernyő egységes nézési távolságot biztosít bárhonnan is nézzük. Az ív megfelel az emberi szem természetes görbületének, így a néző szinte teljesen belemerülhet a játékok és filmek világába. Arról nem is beszélve, hogy a képernyő íveltsége szélesebb látómezőt és nagyobb mélységérzetet tesz lehetővé, így a nézők panoráma-szerű élményt kaphatnak, miközben a kijelző 3D-hez hasonló hatást kelt. A 3D-s látvány olyan belső nézetes játékok során élvezhető ki leginkább, mint a verseny- és repülő szimulátorok, szerepjátékok vagy akciójátékok.  

A függőlegesen és vízszintesen is 178 fokos betekintési szögével az ívelt monitor függőleges igazítás (VA) panele minden helyzetben optimális vizuális élményt nyújt, és minimalizálja a képek torzulását is. Ezen felül az S27D590C Mega Dynamic Contrast Ratio technológiája 3000:1 értékű magas kontrasztarányt és 350 cd/m2 fényerőt biztosít, így a képek sokkal tisztábbak és élénkebbek.  

Szórakozásra tervezve

Az új, fejlett szórakoztatási funkcióknak köszönhetően a játékok és multimédia tartalmak teljesen új dimenzióba kerülnek. A beépített, 5 wattos dupla hangszóró magas minőségű sztereó hangzásban részesíti a felhasználókat, és a rajta található játék üzemmód funkció is egyetlen gombnyomással elindítható. A játék üzemmód intelligensen felismeri a képernyőn történő változásokat, kijavítja a homályos képeket, feljavítja a színeket, és finomhangolja a kontrasztot a játékbeli cselekmények jobb láthatósága érdekében.

A monitor tiszta és egyszerű megjelenése is hozzájárul ahhoz, hogy a felhasználók az ívelt képernyő által nyújtott fejlett vizuális élményt zavaró tényezők nélkül élvezhessék. Kifinomult kialakítása miatt a képek úgy tűnnek, mintha a lebegnének a levegőben, ami azonnal lenyűgözi a nézőt. A felhasználók mindemellett könnyedén állíthatják a betekintési szöget a döntési funkció használatával, minimalizálva a képernyőn megjelenő tükröződést. Ráadásul egyszerűen a falra is felszerelhető, hiszen akár 100x100 mm VESA állvánnyal is használható. 

 

Vissza