Új őrület a YouTube-on – instant telefontok lufiból [Videó]

Czipperer Dia - 2014. december 3.

Mindössze pár forint kell ahhoz, hogy házilag is gyárthassunk telefontokot. Kicsit furcsán hangzik, mert az is. De nem csak az ötlet: a megvalósítás is. A YouTube-on tűnt fel egy videó arról, hogyan lehet otthon lufiból telefontokot készíteni, mely csak néhány másodpercet vesz igénybe, ha valakinek elsőre sikerül a manőver.

A YouTube-on terjed egy videó, amely azt mutatja be, hogyan tudunk otthon, olcsón egyszer használatos telefontokot készíteni. A lufiból készült tok ötlete nem csak agyamentnek tűnik, valóban az is.

Kíváncsiságból érdemes kipróbálni, de kétlem, hogy ezt bárki is használná a mindennapok során. Arról nem is beszélve, hogy ha ki kell vennünk a telefont ebből a „praktikus” tokból, nos, utána egy kicsit nehézkes visszavarázsolni rá. Ha esetleg a lufi mégsem szakadt ki, lehet kísérletezni, de nem érdemes, hiszen a videón is látszik, hogy még a „gyakorlott” feltaláló kísérlete is először kudarca fulladt.

Ha nem szeretnénk kiszedni, mert úgy véljük, menő, és minden fontos vezérlést el tudunk végezni az érintőképernyővel, akkor sem túl szerencsés egy ilyen tok, hiszen minden gombot és nyílást eltöm, arról nem is beszélve, hogy mivel egy lufiról van szó, nem igazán óvja meg a telefont a komolyabb behatásoktól.

 

 

Kulcsszavak: telefon, tok, videó, trend
Vissza