Nézd meg a Google eddigi legjobb Android reklámját! [Videó]

Farkas Norman - 2015. február 9.

Egy állati jó reklámmal gazdagodott a múlt héten a Google mobil operációs rendszerét népszerűsítő „Be Together. Not the Same” (Együtt legyünk, ne egyformák) kampánya. Az Android – és felhasználói – sokszínűségét hirdető szpotban különböző állatokat láthatunk egymás társaságában, amik nagyon találóan és mókásan szemléltetik a szlogen lényegét.

A keresőóriás az Android 5.0 Lollipop megjelenése előtt indította útjára „Be Together. Not the Same.” szlogen mögé szervezett kampányát, amivel egyrészt az Android rendszert kívánja népszerűbbé tenni, másrészt annak felhasználóit igyekszik arra ösztönözni, hogy hozzák ki a legtöbbet a sokoldalú platformból.

A kampányt eddig főként rövid animációs kisfilmek képviselték, de a múlt héten felbukkant a YouTube-on egy alig több, mint 1 perces videó Android: Friends Furever címmel, ami más kategóriában játszik és sokkal hatásosabb az említett animációknál.

 

 

A videóban különféle állatokat láthatunk mókás helyzetekben, melyek egy csapásra mosolyt csalhatnak az arcunkra. Csak az utolsó másodpercekben derül ki, hogy a felvételt az „androidos örömök” ihlették, tehát a Google nagyon jó munkát végzett.

 

 

[Forrás: BGR]

Vissza