Három új versenyző a Nikon COOLPIX zoom termékcsaládjában

Kütyü Magazin - 2015. február 12.

A Nikon bemutatta COOLPIX zoom termékcsaládjának három új tagját, amelyek nagy teljesítményű zoom funkcióval rendelkeznek, így számos helyzetben és terepen ideálisak. 

COOLPIX P610

A 16 megapixeles COOLPIX P610 60x-os optikai zoommal rendelkezik, amely a Dynamic Fine Zoom funkcióval 120x-ra bővíthető. A készülék elektronikus kereső és a nagyméretű, 921 000 képpontos, dönthető, nagy fényerejű, RGBW technológiát alkalmazó képernyővel rendelkezik. A felvételek megosztása pedig azonnal végrehajtható a beépített Wi-Fi funkciónak és az NFC-kompatibilitásnak köszönhetően – elegendő a megfelelő intelligens eszközhöz érinteni a fényképezőgépet.

COOLPIX P610
 


A beépített GPS/GLONASS/QZSS segítségével nyomon követheti a fényképezési helyeket, a Dual Detect optikai VR rázkódáscsökkentési funkció pedig biztosítja a fényképezőgép stabilitását, és még maximális zoom, illetve teljes HD (1080/60p) videók – egyetlen gombnyomással indítható – rögzítésekor is garantálja a lenyűgöző képélességet.

 

COOLPIX L840

A 16 megapixeles COOLPIX L840 fényképezőgép 38x optikai zoommal rendelkezik, amely 76x-ra bővíthető a Dynamic Fine Zoo funkció segítségével. Az Automatikus programválasztó segítségével egyszerűen készíthet részletgazdag felvételeket a hold, illetve madarak fényképezésekor, a nagyméretű, dönthető LCD-monitor segítségével egyéni nézőpontokat is kereshet, továbbá egyetlen gombnyomással elindíthatja teljes HD videó (1080/60i) rögzítését. Kedvenc felvételeit a beépített Wi-Fi funkció, illetve az NFC-kompatibilitás révén azonnal megoszthatja.
 

COOLPIX L840
 
 

COOLPIX L340

A 20 megapixeles COOLPIX L340 egy klasszikus formatervű modell, amely kompakt méretei ellenére egymagában képes lefedni a nagy látószögtől a telefotóig terjedő zoomtartományt. A 28x optikai zoom objektív – amely 56x-ra bővíthető a Dynamic Fine Zoom funkcióval – képes közel hozni a történéseket, az egyetlen érintéssel aktiválható HD videórögzítés révén pedig egy szempillantás alatt válthat át fényképzésről videózásra. A nagy teljesítményű rázkódáscsökkentés stabilan tartja a fényképezőgépet az éles képek és a gördülékeny videók érdekében, a kényelmes fogású markolat pedig segít minimalizálni az eszköz rázkódását. Kezelése egyszerű, a nagyméretű LCD-monitor pedig kitűnően látható felvétel komponáláskor és lejátszáskor egyaránt, ráadásul a fényképezőgép tápellátását a szinte mindenhol kapható, AA-méretű elemek biztosítják.

 

COOLPIX L340


P610

 • NIKKOR 60x optikai zoom objektív: A 60x optikai zoom rendkívüli átfogást (24–1440 mm) kínál, és akár 120x-ra is bővíthető a Dynamic Fine Zoom segítségével.
 • Dual Detect optikai VR (rázkódáscsökkentés): A továbbfejlesztett rázkódáscsökkentési algoritmus ellensúlyozza a fényképezőgép rázkódását kézi telefotózás esetén.
 • Beépített Wi-Fi és NFC-támogatás: Azonnal megoszthatja felvételeit az egyérintéses Wi-Fi gomb megnyomásával, illetve az NFC-kompatibilis fényképezőgép megfelelő intelligens eszközhöz3 való érintésével.
 • Beépített GPS/GLONASS/QZSS: Fényképezés közben villámgyorsan beolvashatja a pontos helyadatokat a GPS/GLONASS/QZSS nemzetközi műholdas rendszer révén.
 • Hátsó megvilágítású, 16 megapixeles CMOS-képérzékelő: A nagy érzékenységű képérzékelő segítségével könnyedén készíthetők alacsony zajszintű, éles, tiszta fényképek.
 • Full HD videók: Egyetlen érintéssel hihetetlenül gördülékeny HD videókat (1080/60p) rögzíthet kiváló hangminőséggel – a mikrofon irányítottsága a zoomnak megfelelően változik.
 • Nagyméretű, dönthető LCD-monitor: Kreatív nézőpontok, egyszerű önarcképek – ezeket is kínálja a nagy felbontású, 7,5 centiméteres, 921 000 képpontos dönthető kijelző.

L840

 • NIKKOR 38x optikai zoom objektív: Minden apró részletet megörökíthet a 38x optikai zoommal, amely a Dynamic Fine Zoom1 funkcióval 76x-ra bővíthető, átfogása pedig 22,5–855 mm.
 • Beépített Wi-Fi és NFC-támogatás: Legyen jelen a közösségi oldalakon, és ossza meg képeit az egyérintéses Wi-Fi gomb megnyomásával, illetve az NFC-kompatibilis fényképezőgép megfelelő intelligens eszközhöz való érintésével.
 • Hátsó megvilágítású, 16 megapixeles CCD-képérzékelő: Garantáltan éles és tiszta felvételek – még gyenge fényben is.
 • 7,5 cm-es, 921 000 képpontos, dönthető LCD-monitor: A dönthető képernyőnek köszönhetően egy gyermek szemmagasságából, illetve tömeg fölötti nézőpontból is fényképezhet.
 • Hold mód és Madárles mód: Az Automatikus programválasztóval elérhetők a nehezen fényképezhető témákra szabott beállítások, így még a hold, illetve a madarak fényképezése is gyerekjáték.
 • Full HD videók: Egyetlen gombnyomással válthat az állóképekről gördülékeny, teljes HD (1080/60i) videók készítésére, a visszajátszás során pedig szerkesztheti is a rögzített videókat.  

L340

 • NIKKOR 28x optikai zoom objektív: Örökítsen meg minden eseményt a 28x optikai zoommal, amely a Dynamic Fine Zoom funkcióval 56x-ra bővíthető, átfogása pedig 22,5–630 mm.
 • Kezelése egyszerű: A kényelmes markolat és az egyszerű vezérlőkiosztás teljesen magától értetődővé teszi a fényképezőgép kezelését.
 • 20 megapixeles CCD-képérzékelő: Az érzékeny képérzékelő éles és részletgazdag képeket készít, így lehetővé teszi remek fénykép- és plakátméretű nagyítások készítését.
 • Nagy látószögű átfogás: Mindig az események közelében lehet a mindennapi életben és rendezvényeken egyaránt: a zoom objektív a nagy látószögtől a telefotóig minden helyzetben tökéletesen helyt áll.
 • HD videók: Készítsen videót a különleges pillanatokról! A külön videofelvétel gombbal egyszerűen átválthat a fényképezésről HD videók (720p) készítésére.
 • Célkereső AF: A Célkereső AF gyorsan és pontosan beazonosítja a témát és automatikusan beállítja az élességet, így mindig elmosódásmentes felvételeket készíthet.

 

 

Képek: dpreview.com

Vissza