Megérkezett a Galaxy S6 első reklámja [Videó]

Czipperer Dia - 2015. február 17.

A Samsung egy új reklámmal rukkolt elő az S-széria legújabb tagjának tiszteletére. A 17 másodperces szpotban ugyan látható maga a készülék, de néhány utalás már megjelenik az új modellről.

A Samsung a Twitteren egy rövid videóval csigázta fel még inkább az érdeklődést az S széria legújabb tagja iránt. Mindössze 17 másodperces videót készítettek „Find clarity in darkness”, vagyis találd meg a világosságot a sötétségben címmel, melynek végén megjelenik az „I am #TheNextGalaxy” felirat egy kamera képének társaságában.

Az új modell tehát a kamerájával tűnik ki a sorból, ez már sejthető a videóból. Erre korábbi információk is utaltak már.

Azonban a videó metaforikus értelemben is érdekes. A telefon egy alagúton halad végig a fény felé, amely jelképezheti azt, hogy megtalálta az útját, kitűnik a tömegből, vagy utalhat arra is, hogy végre lehull róla a lepel, hamarosan reklektorfénybe kerül. A gyorsaság, amellyel az alagútból kifelé halad a készülék, pedig utalhat a gyors működésre, az ütős hardverfelszereltségre is, illetve azt is szimbolizálhatja, hogy már csak néhány hetet kell várnunk az érkezésére.

Ahogy arról már mi is beszámoltunk, a Galaxy S6 az idei Mobile World Congressen (MWC) mutatkozik be nagyközönségnek.

 

Vissza