BlackBerry: jön a frissítés a Passport kijelző problémájára

Farkas Norman - 2015. február 24.

A február 19-én kiadott BlackBerry 10.3.1 rendszerfrissítés feltelepítése után több Passport felhasználó is a kijelző véletlenszerű villódzására panaszkodott. A hiba jelenlétét elismerte a kanadai gyártó, s jelezte, hogy már úton van rá a gyógyír.

A várakozásoknak megfelelően a BlackBerry szélnek eresztette a Classic előtt megjelent készülékeire a BlackBerry 10 OS 10.3.1-es kiadását, amely számos új funkcióval és átszabott dizájnnal bír. Ahogy az más platformokon is lenni szokott, a felhasználók szemben találták magukat néhány kisebb-nagyobb buggal a frissítés telepítése után, amiket remélhetőleg a következő verzióban már orvosol a gyártó. Sajnos akadt egy igen zavaró és sürgősen javítandó hiba a Passport modellek esetében, melyről több felhasználói visszajelzést is kaptak a kanadaiak. Az érintettek a kijelző véletlenszerű villogásáról, villódzásáról számoltak be, ami többek között a Kamera és a Videolejátszó appok futtatásakor is jelentkezik.

 

 

A BlackBerry szerencsére tisztában van a probléma súlyával, sőt Michael Clewey vezető temékmenedzser friss Twitter bejegyzése szerint máris elkészült a szükséges javítás, amit jelenleg épp tesztelnek.

 

 

Ha minden jól megy, a közeljövőben meg is érkezik a Passport készülékekre a gyógyír egy újabb szoftverfrissítés képében, addig is kitartást kívánunk a problémával küzdő olvasóinknak.

 

[Forrás: BerryBlog]

Vissza