A világ első integrált vezeték nélküli töltős monitora a Samsungtól

Kütyü Magazin - 2015. július 28.

A Samsung bemutatta az SE370-et, a világ első olyan monitorát, amely integrált vezeték nélküli töltővel rendelkezik. Az 23,6 és 27 colos képátlóval elérhető SE370 monitor eltűnteti a töltéshez szükséges kábeleket és csatlakozókat.

Új monitorral rukkolt elő a Samsung. A megjelenítő az első olyan eszköz a világon, amely integrált vezeték nélküli tötlővel rendelkezik. A Samsung SE370 monitorral minden olyan mobileszköz tölthető, amely a világon az egyik legelterjedtebb, Wireless Power Consortium (WPC) által kifejlesztett Qi vezeték nélküli töltő szabványt alkalmazza.
 


A kényelmes és hatékony párhuzamos feladatvégzés érdekében az SE370 monitor a más monitorokban megtalálható töltő csatlakozókat egy kör alakú, vezeték nélküli töltő területben egyesíti, amelyet a monitor állványába integráltak. A felhasználóknak egyszerűen erre a felületre kell helyezniük az eszközüket, hogy az automatikus töltést elindítsák, amelyről egy LED ad nekik visszajelzést. Teljes körű megoldásként az SE370 feloldja azt a dilemmát is, hogy miképp biztosítsunk külön töltőt az eszközeinknek, legyünk költséghatékonyak és javítsuk a munkaterületünk kihasználtságát.

A monitor kevésbé erőlteti meg a szemet. A monitor szemkímélő módban használva csökkenti a kék fény káros hatásait, valamint a képminőséget is az adott környezeti feltételekhez igazítja. A villódzásmentes funkció szintén a felhasználók szemét védi a hagyományos képernyőkre jellemző villódzás miatti igénybevételtől.

Az SE370 nagy teljesítményű PLS panelje is a kényelmes használatot szolgálja a 178 fokos, széles betekintési szögnek és 300 cd/mfényerőnek köszönhetően, ezáltal biztosítja az élénk és tiszta képek megjelenítéstét.

Az SE370 beépített képminőség javító funkciói egyenletes, zavartalan és magával ragadó szórakozást nyújtanak. Az AMD FreeSync technológia támogatásával a monitor szinkronba hozza a képernyőfrissítést az AMD grafikus kártyák képkocka sebességével, hogy minimalizálja a bemeneti késleltetést és csökkentse az akadozást, illetve a késést a játékok és a videólejtászás alatt.

 

 

Az SE370 4 ms-os válaszidejének köszönhetően tisztán és egyenletesen - elhomályosodás, vagy szellemkép nélkül - követhetőek még a leggyorsabb akciók is a képernyőn. Az egy gombnyomásra aktiválható, egyedülálló játék üzemmód felismeri a kép elváltozásait és azonnal javítja az elmosódódott képeket, fokozza a színeket és módosítja a kontrasztot a még jobb képminőség érdekében.

A monitor új Eco Saving Plus funkciója a nagyobb energiahatékonyságot biztosít a képernyő fényerejének csökkentésével. Két szabványos kézi beállítási lehetőségen felül rendelkezésre áll egy automatikus beállítás is, amely mintegy 10 százalékkal csökkenti az energiafogyasztást a képernyőn megjelenített fekete részek átlátszatlanságát kihasználva. A környezeti hatások mérséklése érdekében a monitor első burkolta, állványa és áramkörei is PVC mentesen készültek.

Az SE370 ízléses, kellemes megjelenést nyújt az otthonokban és a munkahelyeken egyaránt. A fényes, fehér monitort keskeny előlap és a félig átlátszó kék szín keretezi a négy oldalán. A Samsung “Touch of Color” dizájnja és T alakú állványa egyszerre biztosít hatásos megjelenést és kifinomult formát. 

Főbb specifikációk

 

Terméknév

S24E370DL

S27E370DS

Kijelző

Méret

23.6” (16:9)

27” (16:9)

Paneltípus

PLS

Felbontás

1920x1080

Válaszidő

4ms

Fényerő

250 cd/m2

300 cd/m2

Kontrasztarány

1000:1

Betekintési szög  (horizontális/

vertikális)

178°/178°

Külső megjelenés

Színek

Előlap/Talp : Magasfényű fehér /

C/R : Magasfényű fehér ToC-kal

Interface

1 HDMI(1.4), 1 DP(1.2), 1 D-Sub

Támogatott operációs rendszerek:

Windows*, Mac

Főbb tulajdonságok

Vezeték nélküli töltés, Eco Saving Plus, Magic Bright, Magic Upscale, Játék üzemmód, Szemkímélő üzemmód, Villódzásmentes mód, FreeSync, Állítható képméret

 

 

Kulcsszavak: wireless, monitor, Samsung
Vissza