Ultra széles ívelt monitort mutatott be a Samsung

Kütyü Magazin - 2015. január 5.

A Samsung bemutatta legfejlettebb ívelt monitorát, az SE790C-t, amely kiváló képminőséget nyújt multimédia alkalmazások terén, miközben multi-taskingra is ideális. A 34 hüvelykes készülék ultra széles felbontással és kiemelkedő kontrasztaránnyal rendelkezik.

A Samsung új monitorral rukkolt elő. Az ívelt kialakítású eszköz egyedi, széles kijelzővel és kifinomult dizájnnal rendelkezik.

Ideális görbület

Az innovatív 3000R dizájn (a képernyő görbületének sugara pontosan 3 000 mm) révén az SE790C a hagyományos síkképernyős monitoroktól gyökeresen eltérő élményt nyújt, hiszen a kijelző sarkai az azt néző ember szeméhez hasonlóan íveltek. Ennek eredménye a teljesen torzításmentes kép, amely sokkal kellemesebb látvány a szemnek – ezt a TÜV Rheinland vizsgálata is igazolta. Az ívelt kialakítás révén 3D-szerű hatás alakul ki, a monitort nagyobbnak mutatva egy ugyanakkora, síkképernyős modellnél. Ez a hatás annál erősebb, minél közelebbről nézzük a kijelzőt.

Az SE790C külseje úgy lett megtervezve, hogy semmi se vonja el a  figyelmet a lényegről, azaz az ívelt képről.

Ragyogó képminőség

A Samsung SE790C 21:9-es képarányú, ULTRA-WQHD felbontású (3440x1440) kijelzője lélegzetelállító képminőséget nyújt. Ehhez nagyban hozzájárul a 3000:1-hez kontrasztarány, valamint a 178 fokos betekintési szög is, amelynek révén mindenhonnan torzításmentes kép élvezhető.

 


Munkára és szórakozásra tervezve

A négy USB 3.0 porttal felszerelt SE790C Picture-by-Picture (PbP) és Picture-in-Picture (PiP) 2.0 funkciói a munka hatékonyságát javítják. A PbP révén két eszköz – például asztali PC, laptop, játékkonzol vagy set-top box – képe jeleníthető meg egyszerre, míg a PiP 2.0 a multi-taskingot teszi egyszerűbbé.

Az SE790C egyedi képességei közé tartozik a játék mód is, amely automatikusan kijavítja a homályos képeket, valamint feljavítja a színeket és a kontrasztot, hogy az akciójelenetek még élvezetesebbek legyenek. Ezt tökéletesen kiegészítik a beépített, 7 wattos duál sztereó hangszórók, valamint a mindössze 4ms-os válaszidő.

A részletes termékspecifikációkat angol nyelven itt tölthetitek le: Samsung SE790C.docx

 

 

 

Vissza