A ZyXEL routere a leggyorsabbak között

Kütyü Magazin - 2015. november 26.

A piacon jelenleg elérhető leggyorsabb routerek közé tartozik a tajvani ZyXEL Armor Z1 eszköze. Az eszköz év eleje óta kapható a piacon.

A ZyXEL Armor Z1 névre keresztelt routere a jelenleg piacon lévő eszközök közül a leggyorsabbak közé tartozik. Az Armor Z1 2.350 Mb/s sebességgel tökéletesen képes kiszolgálni akár az ultra HD tartalmakat és a nagy felbontású, nagy teljesítményét igénylő online játékokat is. 

A gigabit Ethernet portokkal könnyedén beépíthető a hálózatba, a One Connect applikációval pedig akár Android és iOS eszközökről is irányítható. Az Armor Z1 négy antennájával a jelerősség folyamatosan és zavartalanul működik.

Az eszköz elsősorban az otthoni online tevékenységeket támogatja, a duális sávok és a négy antenna a folyamatos, zavartalan vezeték nélküli kapcsolatot teszi elérhetővé, akár a legnagyobb felbontású tartalmak használata esetén is. Az Armor Z1 2.4 és 5 GHz sávokon továbbítja a jeleket, az optimális lefedettséget pedig az intelligens adatforgalom menedzsment (QoS) jellemzője segíti.

 

Kulcsszavak: hálózat, router, ZyXEL
Vissza