CES 2016: a TV-játékok új szintje

Kütyü Magazin - 2016. január 5.

Már 30-40 évvel ezelőtt is lehetett egy "set-top-box"-ot (akkor még nem így hívták) csatlakoztatni a tévékhez, hogy egyszerű labdapattogtatós játékokat játsszunk velük. Ez a kor visszatérni látszik, de "némileg" magasabb szinten:  pl. a Samsung több mint 400 streamelős és 100 letölthető játékot tesz elérhetővé az idei évjáratú Smart TV-in.

A frissített Game szolgáltatást a 2016-os Szórakoztató Elektronikai Kiállításon (CES) mutatja be a Samsung, ahol a letölthető és streamelhető játékokat már a 2016-os Samsung Smart TV-ken próbálhatják ki az érdeklődők. A legújabb kiegészítéseknek hála, olyan játékok érhetők el közvetlenül a Samsung Smart TV-ken, mint az Assassin’s Creed III, a Batman: Arkham Origins és a PlayStationNow The LEGO Movie videójátéka. A frissítést követően a játékok széles skálájából válogathatnak a felhasználók az akció-, sport és autóversenytől  kezdve, a szerep- és FPS (first person shooter) játékokon át, egészen a társasjátékokig.
 
Az új játékokkal tovább bővül a Samsung Smart TV GAMES kínálata. A szolgáltatás rekordszámú, jelenleg 4,5 millió havi felhasználóval büszkélkedhet 43 országból, ami szoros összefüggésben áll a játékok számának elmúlt években tapasztalt növekedésével.
 
 
 
A PlayStationNow szolgáltatást szintén tovább fejlesztik 2016-ban. Ez a funkció jelenleg az Egyesült Államokban és Kanadában érhető el, és közel 300 játékot kínál a feliratkozói számára, beleértve a fent említetteket is. Emellett az olyan népszerű PlayStation 3 játékok, mint a Mortal Kombat, a The Last of Us: Left Behind, a God of War III, a BioShock 2 és a Borderlands 2 szintén elérhetők lesznek.
 
Az egyik vezető gaming stream szolgáltatás, a GameFly jelenleg 21 országban érhető el, Brazíliától Mexikóig, az Egyesült Államoktól, Kanadáig és Európa egyes országaiban. A GameFly konzolos játékai közül több mint 100 szintén bekerül a 2016-os Samsung Smart TV-k kínálatába. 
 
A streaming lehetőségek jelentős bővülése mellett a Samsung Smart TV felhasználói hazánkban is további 100 játékot tölthetnek le, köztük a Revolt3-at, a Deer Hunter-t és a Eternity Warriors 3-at.
 

 

Kulcsszavak: gamer, Samsung, CES 2016
Vissza