Nagyméretű képek nyomtatása kiváló minőségben

Kütyü Magazin - 2016. február 18.

Az Epson bejelentette az SC-P nyomtatócsalád legújabb tagját, az SC-P20000 készüléket. A japán gyártó a különlegesen nagy nyomtatási sebesség mellé magas minőségű nyomatokat garantál, így az új modell ideális választás nagy felbontású fotók nyomtatásához. A legújabb technológiai megoldásoknak köszönhetően a készülék felhasználóbarát, kezelése egyszerű. 

Az Epson bejelentette az SC-P nyomtatócsalád legújabb tagját, az SC-P20000 készüléket. A japán gyártó a különlegesen nagy nyomtatási sebesség mellé magas minőségű nyomatokat garantál, így az új modell ideális választás nagy felbontású fotók nyomtatásához. A legújabb technológiai megoldásoknak köszönhetően a készülék felhasználóbarát, kezelése egyszerű. 

Az SC-P20000 nyomtatót kifejezetten fotólaborok, nyomdák és olyan vállalatok számára tervezték, ahol a nyomtatást házon belül szeretnék megoldani, mivel a készülék nagy felbontású fényképek, feliratok és POS anyagok készítésére a legalkalmasabb. A nyomtató PrecisionCore MicroTFP nyomtatófejjel rendelkezik, amely kiváló nyomatokat biztosít még a gazdaságosabb üzemmód beállítása esetén is. Mindez kiváló médiakezelő technológiával párosul, amely magában foglalja az új fejlesztésű, kameraalapú papíradagoló-stabilizátort és a médiainduktív görgőrendszert, ami gördülékeny működést biztosít. 

„A piac már régóta várja a rendkívül népszerű Epson Stylus Pro 11880 utódját, és az SC-P20000 esetében elmondható, hogy sikerült felülmúlni a várakozásokat – fogalmazott Marc Boehmer, az Epson termékmenedzsere. „Ez a nyomtató az ügyfelek elvárásainak megfelelően kivételesen nagy nyomtatási sebességre és magas minőségű nyomatok előállítására képes, valamint számos új funkciót kínál.”

A piac magas minőségi elvárásainak megfelelően az SC-P20000 nyomtató számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyek a pontos, precíz és megbízható eredményért felelnek. A kiváló színreprodukciót az új Epson UltraChrome Pro tízszínű tintakészlet biztosítja, amellyel látványos, élénk színű nyomatok készíthetők, a nagy sűrűségű Photo és Matte Black tintáknak köszönhetően pedig gazdag mélyfekete árnyalatok érhetők el. A K4 és a Multi Size Droplet Technológia (MSDT) finomabb színátmeneteket eredményez, míg az újfajta nyomtatófej kisebb vibrációja miatt egyenletesebb tintacsepp-elhelyezést biztosít. Az Epson Colour Calibration funkciónak köszönhetően a felhasználók kiegészítő termékek nélkül is könnyedén elvégezhetik a színreprodukcióhoz kapcsolódó beállításokat.

Az SC-P20000 nyomtató nemcsak hatékony, de egyszerűen kezelhető és minimális karbantartást igényel, így gondtalan nyomtatást biztosít a felhasználók számára. A készülék beüzemelését a gazdagon illusztrált használati útmutató és a színes LCD panel segítik, a nyomathordozó betöltése, kezelése pedig könnyedén és gyorsan elvégezhető. A nyomtatót és a tekercset takaró átlátszó fedőablakoknak köszönhetően a felhasználó ellenőrizheti a nyomtatási folyamatot és a nyomathordozó mennyiségét. A nyomtatás befejezése után a nyomtatófej pozíciója jelzi, hogy az – a nyomtatófej-sapkával együtt – tisztítható állapotban van-e. A felhasználó így személyesen is elvégezheti a tisztítást a fenntartási költségek minimalizálása érdekében.

A nyomtatási hatékonyság és a munkafolyamat tovább tökéletesíthető az opcionális Adobe PostScript modullal, míg a szintén választható HDD a munkák újranyomtatását teszi lehetővé egyenesen a készülék kezelőfelületéről számítógép használata nélkül.

Az SC-P20000 nyomtató várhatóan 2016 márciusától lesz elérhető. 

Vissza