Megérkezett a Fujitsu bivalyerős mobil munkaállomása, a Celsius H760

Kütyü Magazin - 2016. június 7.

A Fujitsu történetének legnagyobb teljesítményű mobil munkaállomása az asztali kategóriában is megállná a helyét.

Az új, 15,6 hüvelykes (36,9 cm) FUJITSU CELSIUS H760 végre megszünteti a tervezők, építészek, mérnökök és más felső kategóriás felhasználók helyhez kötöttségét. Teszi ezt anélkül, hogy bármilyen kompromisszumra kényszerítené őket biztonság, csatlakozás vagy teljesítmény terén. Az új eszköz útközben és az irodában egyaránt kimagasló teljesítményt biztosít, legyen szó videókészítésről, 3D CAD-tervezésről vagy vizualizációról. 

Ulrike Rueger, a Fujitsu EMEIA kliensszámítástechnikai eszközökért és IoT-megoldásokért felelős kategóriavezetője elmondta: „A mobil munkaállomások felhasználói eddig kompromisszumra kényszerültek. Mindig is kihívást jelentett asztali munkaállomás-teljesítményt elérni egy mobileszközzel. A Fujitsunak most sikerült a technológiát és a kifogástalan biztonságot teljes egészében beépíteni egy 15,6 hüvelykes mobil munkaállomásba. A CELSIUS H760 felhasználói maximális számítási teljesítmény mellett élvezhetnek korlátlan mobilitást.”

Serge Palaric, az NVIDIA beágyazott és OEM-megoldások EMEIA- értékesítéséért felelős alelnöke hozzátette: „Az NVIDIA innovatív MaxWell architektúrájára épülő Quadro M2000M grafikus platform a lehető legjobb teljesítményt nyújtja a 15 hüvelykes eszközökön. A mérnökök és a tervezők valóban asztali gépes teljesítményre számíthatnak. A rendszer stabilitása és kompatibilitása a legigényesebb professzionális felhasználók elvárásainak is megfelel.” 

A CELSIUS H760 biztonsági jellemzői – pl. az integrált SmartCard olvasó, az adattitkosítást és a felügyeletet támogató TPM 2.0 modul, csakúgy mint a biometrikus azonosítást biztosító beépített Fujitsu PalmSecure megoldás – garantálják a kényes adatok maximális védelmét.

A felhasználónak nem kell többféle adaptert magával hordania a csatlakozáshoz és a dokkoláshoz. A CELSIUS H760 a nagyobb sebességet, többféle protokollt és töltési lehetőséget támogató, legújabb C-típusú USB-csatlakozóval van szerelve. VGA-porton keresztül csatlakozik projektorokhoz, és teljes méretű DisplayPorton külső monitorokhoz. Dokkolóállomása még kényelmesebb munkavégzést tesz lehetővé az irodában – ugyanazt a szabványos Fujitsu-portreplikátort használja, mint a LIFEBOOK noteszgépek és a STYLISTIC 2-in-1 eszközök.

Vissza