2017 februárjában debütál a theHunter: Call of the Wild

Kütyü Magazin - 2017. január 24.

A mai napon az astragon Entertainment és az Avalanche Studios hivatalosan bejelentette a theHunter: Call of the Wild megjelenési dátumát. A svéd Expansive Worlds nyílt világú vadászjátéka, a theHunter: Call of the Wild világszerte 2017. február 16-án jelenik meg.

A theHunter: Call of the Wild a valaha készült legimmerzívebb vadászélményt nyújtja. Lépj be egy gyönyörű, nyílt világba, amely hemzseg az élettől: a fenséges szarvasoktól és lenyűgöző bölényektől a vadon számtalan madaráig, rovaráig és egyéb élőlényéig. Az 50 négyzetmérföldnyi világ minden egyes négyzetcentimétere a díjnyertes Apex – Avalanche Open World Engine – technológiájával készült, amely már bizonyított a robbanékony akciójátékok évtizedes fejlesztése során. A gazdag egyjátékos élmény mellett az theHunter: Call of the Wild egyedi többjátékos – kooperatív és kompetitív -  lehetőségekkel is rendelkezik, akár 8 fő számára. Oszd meg az ultimatív vadászélményt, és szerezd meg a jogot a kérkedésre.

Következő generációs vadászélmény

  • A theHunter: Call of the Wild a valaha készült legimmerzívebb vadászélményt nyújtja. Lépj be egy gyönyörű, nyílt világba, amely hemzseg az élettől: a fenséges szarvasoktól és lenyűgöző bölényektől a vadon számtalan madaráig, rovaráig és egyéb élőlényéig.
  • Tapasztald meg egyebek mellett az állatok összetett viselkedését, a dinamikus időjárási viszonyokat, a napszakok váltakozását, a szimulált ballisztikát, a rendkívül valósághű hangkulisszákat, és a kifinomult szél-szimuláció által szállított szagok hatását ebben a világban. Minden rendszer összefügg és együttműködik, hogy fokozza az immerziót és előhozza belőled a vadászt. 

Fedezz fel egy hatalmas, nyílt világot

  • Járj be 50 négyzetmérföldnyi változatos terepet, a mocsaraktól és sűrű erdőktől kezdve a burjánzó völgyekig és a nyílt mezőgazdasági területekig. A theHunter: Call of the Wild hatalmas világa különálló, egymástól gyökeresen eltérő vadászterületekre oszlik, melyek mindegyike bővelkedik a meglepetésekben és az emlékezetes pillanatokban.
  • Vegyél részt küldetésekben és a helyiek által adott kihívásokban, vagy térj le a megszokott útról. Fedezz fel kilátókat, állásokat és vadászleseket, amelyek segítségével gyorsan és könnyedén mozoghatsz ebben a hatalmas nyílt világban. 

A fejlesztés egy évtizede

  • A theHunter: Call of the Wild a theHunter - az Expansive Worlds hét éve „élesben” üzemelő, több mint 6 millió játékossal rendelkező kiemelkedő vadász-játékának evolúciója.
  • Az Avalanche Studios és az Expansive Worlds elhozza a vadászat élményét a játékosok új generációjának. A theHunter: Call of the Wild az Apex – Avalanche Open World Engine használatával készült, amely a robbanékony akciójátékok fejlesztésének egy évtizede alatt került kifejlesztésre. 

Válj vadásszá, tervezd meg a hajszát

  • Szerelkezz fel és használd a puskák, kézifegyverek és íjak széles skáláját, amelyeket távcsövekkel és különböző lőszertípusokkal szabhatsz személyre. Találd meg kedvenceidet és válj használatuk mesterévé. Fejleszd karakteredet a különböző megnyitható képességekkel és felszerelésekkel. Tanuld meg a csalik és illatanyagok használatát, de mindenek előtt tanulmányozd a zsákmányt: figyeld meg alaposan az állat viselkedését, jellemzőit, valamint mozgásmintáit.
  • Még soha nem vadásztál? Semmi gond! Az intelligens rendszerek támogatnak és segítenek abban, hogy a biztosan a lehető legtöbbet hozd ki a vadászatodból, akár egy reménykedő kezdő vagy, akár egy ősz veterán. 

Oszd meg a vadászat tapasztalatait, szerezz jogot a kérkedésre

  • A gazdag egyjátékos élmény mellett az theHunter: Call of the Wild egyedi többjátékos lehetőségekkel is rendelkezik. Csatlakozz akár 7 barátodhoz (vagy teljesen ismeretlen idegenhez!) a kooperatív és kompetitív módokban. Élvezd a játékbeli kihívások és események széles körét. A vadászat még sikeresebb és izgalmasabb a barátokkal, így oszd meg a tapasztalataidat, és szerezd meg a jogot a kérkedésre.
  • A theHunter egy a közösség köré épülő franchise. A theHunter: Call of the Wild hű marad ehhez az örökséghez, fejlődésének útját pedig a játékosainak mély tudása és páratlan elkötelezettsége fogja kialakítani. Együtt, az idő előrehaladtával egy még élménygazdagabb játékot fogunk biztosítani. 

 

További információkat az új, nyílt világú theHunter: Call of the Wild játékról az alábbi címeken találsz:

http://www.astragon.de/en/games/thehuntertm-call-of-the-wild/ and

http://callofthewild.thehunter.com

 

Vissza