Magával ragadó vizuális élmény a Philips monitors révén

Kütyü Magazin - 2018. július 12.

A vezető technológiai vállalat, az MMD – amely a Philips monitors vállalat márkalicencpartnere – hamarosan forgalomba hozza a 278E9 modellt, amely a fogyasztói kijelzők E9-sorozatának új tagja. 

A stílusos kialakításáról és a kiváló minőségű képmegjelenítésről híres E9-es sorozat új darabja ívelt, 27 hüvelykes, keskeny kávájú, Ultra-Wide Color Full HD kijelző, amely valósághű látványt és extra széles betekintési szöget tesz lehetővé az AMD FreeSync funkció mellett a zökkenőmentes és teljes mértékben magával ragadó felhasználói élmény érdekében. 

Színesebb

A fényes 27 hüvelykes Ultra Wide-Color LCD-kijelzővel rendelkező 278E9 monitor az elődeinél szélesebb színskálával büszkélkedik, amely természetesebben ható zöld, élénkebb piros, és mélyebb kék színeket eredményez, ragyogó képeket teremtve. Ezenkívül a továbbfejlesztett Full HD 1920 x 1080 (16:9) felbontás kiváló, részletes képminőséget tesz lehetővé extra fényerővel, erőteljes kontraszttal és valósághű színekkel az élethű képek megjelenítése érdekében.

A 278E9 modell egy sor további funkcióval teszi még kényelmesebbé a használatot. A villódzásmentes Flicker-Free technológia szabályozza a fényerőt és csökkenti a villódzást, míg a Philips LowBlue üzemmód intelligens szoftver segítségével csökkenti a káros rövid hullámhosszú kék fény kibocsátását a szem kímélése érdekében. Ezenkívül az EasyRead technológia papírhoz hasonló élményt nyújt, a SmartImage biztosítja a könnyen optimalizált képbeállításokat, a SmartContrast pedig gazdag fekete árnyalatokat biztosít.

Még inkább magával ragadó

A 278E9 ívelt VA-kijelzője 1800 milliméter sugarú görbületet is lehetővé tesz a még inkább magával ragadó felhasználói élmény ls kisebb torzítás érdekében. A Philips VA LED technológia fejlett, többdoménes függőleges igazítási megközelítést alkalmaz, amely rendkívül magas statikus kontrasztarányt eredményez a fényes, élénk képek számára, az optimalizált képpontkezelés pedig 178/178 fokos extra széles betekintési szöget tesz lehetővé. A képszerkesztés, a böngészés, a filmnézés és a grafikusi munka így még inkább magával ragadó lesz. Az AMD FreeSync technológián kívül a 278E9 modell folyamatos, műtermékmentes teljesítményt nyújt gyakorlatilag bármilyen képkockasűrűség esetén. A magával ragadó élményt a kiváló minőségű beépített sztereó hangszórók teszik teljessé.

Stílusosabb

A Philips 278E9 vékonyabb és elegánsabb mint valaha. A prémium kialakítás három oldalon ultravékony kávával rendelkezik, amely zökkenőmentes, tökéletes megjelenítést biztosít, minimális zavaró tényezőkkel és maximális megjelenítési felülettel. Fényes fekete kivitelben kapható egy stílusosan szálcsiszolt fém állvánnyal, amely -5°/20°-ban dönthető. A monitorhoz egy VESA-konzol is tartozik a nagyobb kényelem érdekében.

Még nagyobb csatlakoztathatóság 

Az univerzális digitális összekapcsoltságra tervezett 278E9 monitor tartalmazza a VGA- és a High-Definition Multimedia Interface (HDMI) bemenetekhez szükséges hardvert a kiváló minőségű digitális video- és audiofájlok számítógépről vagy bármely audiovizuális forrásból történő átvitelének megkönnyítéséhez. A még nagyobb kényelem és összekapcsoltság érdekében DisplayPort csatlakozóval is rendelkezik a villámgyors képalkotás és frissítési arány érdekében, valamint Separate Sync és Sync on Green technológiával is büszkélkedik.

A Philips 278E9QJAB már elérhető, ajánlott fogyasztói ára: 71 899 forint. 

Kulcsszavak: Philips, MMD, monitor
Vissza