Egyszerűség és teljesítmény környezettudatos profi felhasználóknak

Kütyü Magazin - 2020. január 15.

Az MMD, vezető képernyő specialista és a Philips monitors márka licencpartnere bejelenti a Philips 243B9 LCD monitor megjelenését. Az USB-C dokkolóval, nagysebességű USB 3.2 csatlakozóval és 1920x1080 Full HD felbontású, IPS technológiával ellátott 24 hüvelykes (60,5 cm képátlós) monitor célja, hogy még nagyobb egyszerűséget — és ezzel együtt nagyobb termelékenységet — biztosítson a munkahelyeken. A SmartErgo Base lábazatnak, az energiatakarékos PowerSensor technológiának és a 100%-ban újrahasznosítható csomagolásnak köszönhetően garantált a felhasználói kényelem és a csökkentett káros környezeti hatás.

 

Philips 243B9

Egyszerű csatlakoztathatóság

Az egyszerűséget és a használati kényelmet előtérbe helyező Philips 243B9 az áramellátást is biztosító USB-C dokkoló révén nagy sebességet és rugalmasságot nyújt. Mindössze egyetlen vékony, reverzibilis csatlakozóval a felhasználók tölthetik kompatibilis laptopjukat, nagyfelbontású videókat nézhetnek, és szuper sebességen végezhetnek adatátvitelt. Ez a monitor HDMI-ready is egyben, ami azt jelenti, hogy a felhasználók az AV forrásokból, például DVD lejátszókból, videokamerákból, és asztali számítógépebtől érkező egyetlen kábellel élvezhetik a kiváló minőségű digitális videó és audio adatátvitelt.

Kényelem és élvezet

A Philips 243B9 számos olyan technológiával rendelkezik, amely maximális képminőséget nyújt a szemek megkímélésének figyelembe vételével. Az IPS technológia extra széles betekintési szögekről és kristálytiszta, ragyogó képekről gondoskodik, míg a Full HD felbontás nagyobb részletgazdagságot és élességet kínál. A LowBlue módnak köszönhetően a termelékenység nem okozza a szem elfáradását. A Philips 243B9 beállítható SmartErgo Base lábazattal rendelkezik, amely ergonomikus kényelmet és beépített kábelkezelési funkciót is kínál.

Környezetbarát termelékenység

A kényelem, a teljesítmény és a rugalmasság mellett a Philips 243B9 energiatakarékos is egyben, valamint számos környezetvédelmi normának is megfelel, rendelkezik többek között EnergyStar 7.0, a TCO Edge, és a RoHS tanúsítványokkal. A beépített Power Sensor automatikusan észleli a felhasználó jelenlétét és a hosszabb monitor élettartam, valamint az akár 80%-ot is elérő energia megtakarítás érdekében ennek megfelelően beállítja a monitor fényerejét, míg a Zero Power Switch kapcsoló nulla energiafogyasztásról gondoskodik és tovább csökkenti a monitor karbon lábnyomát. A PVC/BFR-mentes készülékházzal rendelkező, valamint a higanyt és ólmot teljesen mellőző technológiát alkalmazó

Philips 243B9 85%-ban újrahasznosított műanyagból készült és csomagolóanyaga 100%-ban újrahasznosítható.

Az intelligens, rugalmas és fenntartható Philips 243B9 monitor 2020 januártól lesz megvásárolható 219 € ajánlott fogyasztói áron.

Kulcsszavak: monitor, Philips, MMD
Vissza