A Zyxel kampányt indít a hozzáférési pontok új sorozatának népszerűsítésére

Kütyü Magazin - 2022. március 31.

A Zyxel a közelmúltban új hozzáférési pont családot mutatott be a piacon, azzal a nem titkolt céllal, hogy felkavarja az állóvizet az IT-piacon. A termékek rövid időn belül bestsellerré váltak.

Mindez arra késztette a Zyxelt, hogy elindítsa „Bestseller” nevű új kampányát. Az előzőtől eltérően ez a kampány játékos, színes és laza, és közérthetően adja át azt, hogy ezek a termékek azért fogynak ilyen jól, mert kiváló minőséget és megfizethetőséget kínálnak. Azaz röviden: bestsellerré váltak.

  

Mitől lesznek az új hozzáférési pontok bestsellerek?

A legújabb Wi-Fi 6 (802.11ax) szabványt támogató hozzáférési pontok új sorozata elsősorban kis- és középvállalkozások és szervezetek számára készült, akik olyan megfizethető megoldást keresnek, amely a legújabb vezeték nélküli hálózati technológiát és funkcionalitást kínálja a teljes hálózat és az egyes hozzáférési pontok távoli és központi kezeléséhez a fejlett Nebula felhőalapú platformon keresztül. Miközben a biztonságos üzleti hálózatok működtetéséhez szükséges összes szolgáltatást és funkciót kínálják, ezeket az új hálózati eszközöket a haladó otthoni irodai felhasználók is értékelni fogják.

 

Wi-Fi 6 mindenki számára

A Zyxel új hozzáférési pontjainak hármasa gyors, egyszerű és megfizethető átállást tesz lehetővé a legújabb Wi-Fi 6 szabványra anélkül, hogy a meglévő hálózati kábeleket cserélni kellene. A nagyobb vezeték nélküli hálózati átvitel mellett a legújabb Wi-Fi 6 szabvány legfontosabb előnyei közé tartozik a jobb vezeték nélküli lefedettség, és ami a legfontosabb, a párhuzamos adatátvitel támogatása nagyszámú, egyidejűleg csatlakoztatott végkészülék esetében. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a Wi-Fi 6 vezeték nélküli hálózatot a régi Wi-Fi szabványokat támogató végeszközök felhasználói is értékelni fogják. Ráadásul az üzleti vezeték nélküli hálózat jövőbiztos lesz, hogy megfeleljen a gyors és megbízható vezeték nélküli kapcsolat iránti, egyre növekvő számú végkészülékhez kapcsolódó folyamatosan bővülő igényeknek.

 

Internet hozzáférés, ahol csak szüksége van rá

Az új Zyxel NWA50AX és Zyxel NWA90AX hozzáférési pontokat úgy tervezték, hogy a lefedettséget minden olyan helyre kiterjesszék, ahol helyi hálózatra és internet-hozzáférésre van szükség. A kompakt kialakítású beltéri hozzáférési pontokhoz falra és mennyezetre szerelhető készlet is tartozik. Mivel ezek a modellek támogatják a Power over Ethernet (PoE) technológiát, egyszerűen, azaz a meglévő kábelek használatával lecserélheti a régi hozzáférési pontokat, amelyek teljesítménye, funkciói és kezelési jellemzői már nem felelnek meg a mai igényeknek. A csomag tartalmaz egy megfelelő hálózati adaptert is, amely lehetővé teszi a telepítést olyan helyeken, ahol a PoE nem elérhető.

 

Kültéri Wi-Fi és megbízható épületek közötti kapcsolat

Az új sorozat a két beltéri modell mellett az IP55 besorolású NWA55AXE kültéri hozzáférési pontot is tartalmazza, amely por és víz behatolása ellen véd. Amellett, hogy kültéri Wi-Fi 6 vezeték nélküli hálózatot biztosít, az új hozzáférési pont kiváló megoldást jelent megbízható épületek közötti vezeték nélküli kapcsolat létrehozására is, amely a Zyxel Smart Mesh technológia révén nagy adatátviteli sebességgel és kiterjedt jel lefedettséggel rendelkezik.

 

Az új Zyxel hozzáférési pontok főbb jellemzői:

●  Dual-radio támogatás a Wi-Fi 6 (IEEE802.11ax/ac/n/g/b/a) vezeték nélküli szabványhoz

●  Akár 575 Mb/s átviteli sebesség a 2,4 GHz-es sávban és 1200 Mb/s az 5 GHz-es sávban

●  Akár 8 különálló Wi-Fi hálózat támogatása különböző SSID-kkel

●  A legújabb Wi-Fi biztonsági szabvány WPA3 titkosítással

●  Lokális és felhőből történő kezelés lehetősége a Nebula platform segítségével

●  Egyszerű telepítés, konfigurálás és központi kezelés

●  Power over Ethernet (PoE)

Vissza