Maradj kapcsolatban az online és offline világgal

Kütyü Magazin - 2022. május 19.

A Sony bejelentette a LinkBuds-sorozat legújabb tagját: a LinkBuds S vadonatúj hangzásélményt biztosít a Sony érzékelő technológiáinak és partneri együttműködésének köszönhetően, mindezt úgy, hogy a felhasználók megtapaszthatják a “NEVER OFF” élményt.

Az érzékelő és térbeli hangtechnológia segítségével ezek a fülhallgatók magával ragadó hangzást nyújtanak az olyan AR-játékokban, mint az Ingress. Az új modellt úgy alakították ki, hogy a felhasználók még egyszerűbben hallgathassák kedvenc előadóikat a gyors kezelhetőségi funkcióknak köszönhetően. 

A LinkBuds S tökéletes az egész napos használatra. A Sony elismert zajszűrő technológiájának és a nagy felbontásnak köszönhetően az alkotók szándékának megfelelően élvezhetjük kedvenc zenéinket, videóinkat vagy közösségi médiatartalmainkat.

 

A világ legkisebb, legkönnyebb, zajszűrős, nagy felbontású vezetéknélküli fülhallgatója

A Sony a kényelmet szem előtt tartva alkotta meg a kiemelkedően könnyű (mindössze 4,8 gramm súlyú) és kisméretű vezetéknélküli fülhallgatót. A LinkBuds S kivitelezését tekintve tökéletesen passzol az emberi fülbe, és ergonomikus kialakításának köszönhetően még stabilabb illeszkedést biztosít, ezzel kiküszöbölve a bosszantó fájdalmakat a fülkagylóban. 

 

Érzékeld az egész világot az ambient sound technológiával

A LinkBuds S minden életterünkből a lehető legjobbat hozza ki, ötvözve a LinkBuds környezeti hangokra épülő koncepcióját a kiemelkedő minőségű zajszűréssel, így a felhasználók igény szerint kapcsolatba léphetnek környezetükkel, vagy kizárhatják azt, hogy kizárólag kedvenc tartalmaikra koncentráhassanak. Ülj be egy kávézóba, rendeld meg egyszerűen kedvenc italod, majd hallgasd tovább kedvenceid megszakítások nélkül.

A fülhallgatók adaptív hangvezérléssel is rendelkeznek: az okos funkció automatikusan személyre szabja a környezeti hangbeállításokat attól függően, hogy a felhasználó hol tartózkodik, ezzel megteremtve az ideális hallgatási élményt, így a feltételek adottak ahhoz, hogy minden körülmény esetén élvezhessük kedvenc előadóinkat. 

Új hangzási élmény az AR gaming terén is 

A Sony partnercégével, a Niantic-kal közösen fejleszti AR játékát, ami megjelenítésben és hangzásvilágban egyaránt lehengerlő. Miközben a felhasználó az Ingress-szel játszik, a szenzoroknak és a hangleképezési technológiának köszönhetően teljesen új élményben részesül, mivel a játékos abból az irányból hallja a játékmeneti hangokat, amerre fordul. 

 

Kristálytiszta telefonbeszélgetések

Sosem volt még ilyen egyszerű lebonyolítani egy telefonbeszélgetést egy forgalmas utcán vagy szeles napon. A LinkBuds S a Sony precíz hangfelismerő technológiájának köszönhetően optimálisan irányítja a mikrofonokat mindkét fülhallgatóegységben, az őket borító hálós kialakítás segítségével. Bárhol is vagy, tökéletesen érthetitek egymást a kollégáiddal és a barátaiddal. 

 

Magával ragadó hangzás, autentikus zene

A LinkBuds S magával ragadó hangzási élményt és valósághű visszajátszást biztosít, hogy pontosan az alkotók szándékának megfelelően élhesd át a videók, médiatartalmak, vagy épp a kedvenc zenéd nyújtotta élményt.

Apró mérete ellenére az 5 mm-es vezérlőegység erőteljes basszust és lenyűgözően tiszta vokálokat biztosít, így bármilyen műfajról vagy tartalomról legyen szó, a LinkBuds S a lehető legjobbat hozza ki belőle. 

A Sony integrált V1-es processzora javítja a zajszűrés és a hangzás minőségét, egyúttal csökkenti a torzítást, mindezt kevesebb energia felhasználásával, a zavartalan zenehallgatás érdekében. A LinkBuds S a pörgős, zsúfolt, ingázós napok tökéletes kelléke.

A Sony az LDAC audiokódolási technológiájának köszönhetően az új fejhallgató biztosítja a nagy felbontású vezeték nélküli hangzás élményét is. Bármit is hallgassunk, a DSEE Extreme technológia tökéletesen visszaadja az eredeti hangminőségét, ez az egyedi eljárás valós időben skálázza fel a digitális zenefájlokat, így megtapasztalhatod az összes finom részletet, amit az előadó a kedvenc számaidba rejtett. 

Egyszerű, érintésmentes vezérlés

A Speak-to-Chat funkció precíz hangfelvevő technológiájának köszönhetően a zene automatikusan megáll, ha a felhasználó beszél valakivel, így abban az esetben is könnyedén cseveghet másokkal, ha a kezei éppen foglaltak.

A fejhallgató a Google Asszisztenssel és az Alexával egyaránt kompatibilis, ami meghatározó segítség a mindennapi feladatok érintésmentes kezelésében. A felhasználó könnyedén beszélgethet barátaival és családjával, új információkat szerezhet, zenét hallgathat, emlékeztetőket állíthat be és még sok más egyéb lehetőség áll rendelkezésére.

Kézenfekvő érintésalapú vezérlés

Az érintőpanelnek köszönhetően mindössze pár érintéssel testre szabhatjuk a hangbeállításokat, bekapcsolhatjuk a Quick Attention funkciót, és vezérelhetjük a Spotify  vagy Endel lejátszási listánkat.  Az Endellel személyre szabott hangzásvilágunkat is megalkothatjuk, ami segít abban, hogy bármilyen feladat elvégzése közben teljesen átszellemülhessünk. 

 

Egyszerű Bluetooth párosítás a Fast és Swift Pair funkcióval

A LinkBuds S támogatja a Google új, Fast Pair funkcióját, ami segít, hogy a fülhallgató és az Android készülékek gyorsabb és egyszerűbb párosításában, míg a Swift Pair funkció lehetővé teszi Windows 10 és 11 operációs rendszerű laptop, asztali számítógép vagy tablet párosítását is. 

Következő generációs Bluetooth hangzás

A készülék kompatibilis az új generációs Bluetooth hangzással, az LE Audio-val, így ideális választás játékokhoz a rendkívül alacsony válaszidőnek köszönhetően.  

 

Környezettudatos kialakítás

A LinkBuds S nem csak stílusos, de környezetbarát is. A sorozat többi modelljéhez hasonlóan a csomagolás egésze műanyagmentes, a fülhallgatók pedig újrahasznosított autóipari anyagokból készültek, ezzel tükrözve a Sony elköteleződését amellett, hogy csökkentse termékei ökológiai lábnyomait. 

 

Maradj kapcsolatban másokkal

A Sony tudja, mennyire fontos, hogy a kedvenc tartalmaidat az okostelefonodon tudd élvezni, mindenféle zavaró tényező nélkül. Éppen ezért a Sony úgy tervezte a LinkBuds S fülhallgatót, hogy egy egész munkanapon át – 6 órán át tartó zajszűréssel együtt – használhasd, a stílusos, kompakt töltőtok pedig további 14 órányi töltöttséget biztosít. 

Ha szorít az idő, akkor 5 perc gyorstöltés akár 60 percnyi lejátszási időt tud biztosítani.

 

A Sony partnereinek üzenete

A LinkBuds S összekapcsolja az online és az offline világokat, és a továbbiakban is számos szolgáltatást biztosít a még jobb és újabb hangzási élményekért. A Sony stratégiai partnere az alábbi üzenetet fogalmazta meg a termék megjelenése kapcsán:

„A Niantic „Real World Metaverse” koncepciója azt jelenti, hogy egy AR (kiterjesztett valóság) digitális réteget adunk a való világhoz. Jelenleg ezek vizuális rétegek, azonban úgy gondoljuk, hogy egy hangréteg hozzáadásával egy sokkal gazdagabb AR élményt tudunk kialakítani, és így a való világ is sokkal élvezhetőbb és kényelmesebb lesz. A Sony LinkBuds termékcsaládja biztosítja a plusz hangréteget anélkül, hogy a való világból származó képi és hangzásbéli információk torzulnának. A játékosok a Niantic által készített játékok esetében lényegesen gazdagabb és élvezhetőbb zenei élményben részesülnek. A tizedik jelentős mérföldkövét elérő Ingress még nyár előtt új funkcióval bővül, amely reményeink szerint elnyeri majd a LinkBuds-széria felhasználóinak tetszését” – fejtette ki Archit Bhargava, a Niantic, Inc. termékmarketing igazgatója. „Kérünk, kövesd figyelemmel az AR élménnyel, a LinkBuds-sorozattal és a játékaink alapját képező, hamarosan elérhető Lightship platformunkkal kapcsolatos híreket.” 

 

  

Elérhetőség

A LinkBuds S fülhallgató fehér, fekete és ekrü színekben lesz kapható 2022 májusának végétől.

Kulcsszavak: fülhallgató, Sony
Vissza