Hibrid munkavégzésre tervezve

Kütyü Magazin - 2022. szeptember 20.

Bemutatkozott a Logitech két új termékcsaládja: a Brio 500 sorozat webkameráit és a Zone Vibe sorozat fejhallgatóit a hibrid munkavállalók változó igényeinek kielégítésére tervezték. 

Egy nemrégiben készült tanulmány szerint a laptop beépített kamerájának használatakor az otthonról dolgozó munkavállalók több mint 89%-a olyan kihívásokkal küzd, mint a nem túl előnyös kameraszögek, a rossz fényviszonyok és a látómező-korlátozások. * A Brio 500 sorozat webkamerái és a Zone Vibe sorozat fejhallgatói ezekre a kihívásokra adnak megoldást, még modernebbé varázsolva a munka és a szórakozás élményét. Mindkét termékcsalád nagy segítséget nyújt azoknak az IT managereknek, akik szervezetük távoli és hibrid munkafolyamatait környezetileg fenntartható módon képzelik el. 

"A távolról és hibrid módon dolgozó munkavállalók közül még mindig sokan alulfelszereltek és olyan technikai kihívásokkal küzdenek, mint a pandémia előtt” – mondta Scott Wharton, a Logitech Video Collaboration igazgatója. "Az innovatív Brio webkamerák és Zone Vibe fejhallgatók azoknak a modern munkavállalóknak nyújtanak segítséget, akik a munkában és a szórakozásban is a magas minőségre, a stílusra és a megfizethetőségre törekednek. A Brio webkamerák Show Mode funkciójával a tanárok, designerek és az építészek távolról, videón keresztül is könnyedén és kényelmesen tudják megmutatni a körülöttük lévő tárgyakat, jegyzeteket vagy vázlatokat."

 

 

Brio 500 webkamerák

A Brio 500 sorozat webkamerái azok számára készültek, akik az üzleti élethez elengedhetetlen, magasszintű hang- és videóminőséget, személyre szabhatóságot és a még élvezetesebb, kényelmesebb videóhívásokat keresik. Az innovatív rögzítési rendszernek és a beépített érzékelőknek köszönhetően a Brio 500 sorozat Show Mode funkciója lehetővé teszi, hogy a kamera lebillentésével szinte azonnal a körülöttünk lévő tárgyak, jegyzetek kerüljenek fókuszba. Ilyenkor a kamera automatikusan megfordítja a képet és a lehető legélesebben fókuszál a megmutatni kívánt jegyzetekre vagy tárgyakra. 

 

 

A stílusos kialakításnak és a dizájnos színeknek – grafit, törtfehér és rózsaszín – köszönhetően mindenki megtalálja a személyiségének és ízlésének leginkább megfelelő munkaeszközöket. A RightSight funkció (a Logi Tune támogatásával) a felhasználót automatikusan középre helyezi a képen még akkor is, ha közben ide-oda mozog. A beépített, innovatív RightLIght 4 funkció pedig automatikusan a környezethez igazítja a fénybeállításokat.

 

Zone Vibe fejhallgatók

A Logitech új Zone Vibe sorozatának fejhallgatói az első olyan vezeték nélküli fejhallgatók a piacon, amelyek az üzleti szintű teljesítményt kényelemmel, stílussal és megfizethetőséggel ötvözik. A grafit, törtfehér és rózsaszín színekben is kapható készülékeket úgy tervezték meg és alakították ki, hogy egész nap kényelmesek legyenek. A könnyű, fülre helyezhető fejhallgatók mindössze 1873 grammot nyomnak, memóriahabból és puha szövetből készülnek.

 

 

IT menedzsment

Az otthoni vagy irodai munkaállomások kiépítéséért felelős IT csapatok számára nagy segítség a Brio sorozat plug-and-play funkciója, valamint az is, hogy a termékek kompatibilisek a legtöbb videokonferencia-platformmal, és Microsoft Teams, Google Meet és Zoom tanúsítvánnyal is rendelkeznek. A Logitech Sync és a Brio 505 integrációja az IT-adminok számára a szoftverfrissítést és a hibaelhárítást is megkönnyíti, így a hibrid munkacsapatok egy pillanatra sem akadnak meg a közös munkában. 

A Zone Vibe Wireless fejhallgatók nemcsak professzionális szintű hangzást kínálnak, de stílusosak is és nagyon kényelmes a viseletük – így többé nem elképzelhetetlen, hogy ha egy készülék jól néz ki, jó hangzást is biztosítson. A készülékek a videokonferencia-platformokkal kompatibilisek, a Logi Tune és Logitech Sync funkciók segítségével a frissítések könnyen átküldhetőek, ezzel is kevesebb munkát adva az IT szakembereknek.

A Logitech új webkamerái és fejhallgatói nagy segítséget nyújtanak mindenkinek a hibrid világ kihívásaival szemben – profik az irodában, tökéletesek az otthoni munkavégzésre, megkönnyítik az IT csapatok munkáját és még a bolygónkkal szemben is kíméletesek.

 

Fenntarthatóság

A Brio 500 és a Zone Vibe sorozatok szén-dioxid-semleges minősítéssel rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy a termékek szén-dioxid kibocsátása nullára csökkent, köszönhetően a Logitech törekvéseinek. A Brio 500 műanyag alkatrészei tanúsított, újrahasznosított műanyagot tartalmaznak: a grafit és fekete színű készülékek esetében 68%-ban, a törtfehér és rózsaszín készülékek esetében pedig 54%-ban. A Zone Vibe fejhallgatók legalább 25%** újrahasznosított műanyagból készülnek.

A termékek csomagolása FSC tanúsítvánnyal rendelkező erdőkből és más ellenőrzött forrásokból származó papírból készül.

 

Árak és elérhetőség

A Brio 500 webkamera-sorozat és a Zone Vibe 100 és 125 fejhallgatók 2022 szeptemberétől világszerte elérhetőek lesznek a logitech.com weboldalon és egyéb globális kiskereskedőnél. A Zone Vibe Wireless fejhallgató decembertől lesz kapható a hivatalos értékesítési csatornákon. A Brio 500 webkamera ajánlott kiskereskedelmi ára 44.990 Ft, a Zone Vibe 100 ajánlott kiskereskedelmi ára 49.991 Ft, a Zone Vibe 125 ára 59.990 Ft, míg a Zone Vibe Wireless ára 94.990 Ft.

________________

*Logitech Mariposa szeptember 14-ig megjelenő kutatása alapján

** Nem tartalmazza a csomagolást és a tartozékokat

Vissza