Megfizethető és szupergyors esport gaming monitor

Kütyü Magazin - 2022. október 20.

Az AGON by AOC bemutatja az AOC GAMING 25G3ZM/BK 24,5 hüvelykes (62,23 cm), 240 Hz frissítési rátával, 1 ms GtG és 0,5 ms MPRT válaszidővel rendelkező sík képernyős gamer monitort, amely tökéletes olyan hardcore játékosok számára, akik gyors tempójú esport műfajokban versenyeznek. A Fast VA panelnek köszönhetően a 25G3ZM/BK ötvözi a magas képkocka sebességet és a gyors reakciókészséget az élénk, mély színekkel, a széles színskálával és a magas, 3000:1 kontrasztaránnyal. Az új AOC GAMING 25G3ZM/BK mind a vizuálisan vonzó, történetközpontú játékokban, mind a versenyképes esport címekben kiválóan teljesít.

Lépjen akcióba az AOC GAMING 25G3ZM/BK modellel

 

Az AOC GAMING 25G3ZM/BK nagyszerű ajánlatot kínál a számítógépüket frissítő játékosok számára, akik így azonnal belevethetik magukat az online versenyek és rangsorolt mérkőzések hevébe. Az ideális 24,5 hüvelykes méret lehetővé teszi, hogy az esport-játékosok és -rajongók a nagyobb 27-32 hüvelykes kijelzőkkel összevetve egyszerre a teljes képernyőre koncentrálhassanak, biztosítva ezáltal, hogy egyetlen célpontot se maradjon ki a perifériás látásukból. A 24,5 hüvelykes képernyőmérettel a 25G3ZM/BK natív Full HD felbontásával (1920x1080) borotvaéles képet produkál 90 PPI pixelsűrűséggel.

 

Ráadásul mivel a Full HD kevésbé terheli a modern GPU-kat, nagyon magas képkockasebesség érhető el, ami azt jelenti, hogy a felhasználók a legtöbbet hozhatják ki a 240 Hz monitorból. A mozgási elmosódás csökkentés (MBR) funkcióval a 25G3ZM/BK mindössze 0,5 ms MPRT értéket ér el, így a gyorsan mozgó jelenetekben megszűnik az elmosódás vagy az elkenődés. Továbbá az Adaptive-Sync támogatás a 48-240 Hz közötti változtatható frissítési frekvenciatartományban biztosítja az akadozástól és szakadozástól mentes játékélményt. Valamint a 25G3ZM alacsony bemeneti késleltetése lehetővé teszi, hogy a felhasználók szinte azonnali vizuális visszajelzést kapjanak a műveleteikről.

 

A 25G3ZM/BK a VA panel technológiának köszönhetően 3000:1 kontrasztarányt, 16,7 millió színhez 8 bites színmélységet és 100% sRGB lefedettséget kínál, így ideális játékhoz, valamint médiafogyasztáshoz, sőt digitális tartalomkészítéshez is. A 178°/178° széles betekintési szögeknek és a 300 nit fényerőnek köszönhetően a 25G3ZM/BK szinte minden környezeti beállítás mellett kényelmes megjelenítést biztosít. A Flicker-Free technológia és az alacsony kékfény-beállítás nappal és éjszaka egyaránt javítja a megtekintési kényelmet.

 

A 25G3ZM/BK intenzív játékmenetekhez készült, és egy stabil, 4 lábú állvánnyal rendelkezik, amelynek a lehető legminimálisabb a helyigénye, miközben lehetővé teszi az olyan ergonomikus beállításokat, mint a 130 mm-es magasságállítást, a függőleges elforgatást (90°-os portré) és a nagyvonalú döntési és vízszintes forgatási beállításokat. A lábazatban található kábelkezelő nyílás segít az asztal rendezettségének csökkentésében, míg a VESA rögzítési opció és a 3 oldalon szegély nélküli kialakítás meglehetősen egyszerűvé teszi a többmonitoros környezetben történő telepítést. A 25G3ZM/BK modellhez a 1 x DisplayPort 1.2 és 2 x HDMI 2.0 portoknak köszönhetően három forrás csatlakoztatható.

 

Az AOC G-Menu szoftverrel módosíthatók az olyan OSD-beállítások, mint például a Dial Point (célkereszt elhelyezés) – tökéletes FPS műfajokhoz – vagy a Shadow Control a sötét helyek részleteinek kiemeléséhez anélkül, hogy az egész képet befolyásolná, illetve a Frame Counter a másodpercenkénti képkockák megjelenítéséhez a képernyő sarkában. A 25G3ZM/BK kompatibilis a jelenlegi generációs konzolokkal (PS5 és Xbox S és X sorozattal) is, és képes megjeleníteni azok kimenetét 1920x1080 felbontáson, 120 Hz sebességgel.

 

Az AOC GAMING 25G3ZM/BK 2022 októberétől kapható 239 € ajánlott fogyasztói áron.

Kulcsszavak: monitor, AOC, AGON by AOC
Vissza