A hordozhatóságtól a kiemelkedő gaming képességekig

Kütyü Magazin - 2023. július 28.

Ahogy a diákok és tanulók felkészülnek a következő tanévre, az AOC és almárkája, a gaming fókuszú AGON by AOC izgatottan mutatja be a speciális tanulói igényeiknek megfelelően tervezett monitor felhozatalát. A funkcionalitásra, innovációra és megfizethetőségre összpontosítva az AOC számos olyan kijelzőt kínál, amelyek lehetővé teszik a diákok számára, hogy kiemelkedő teljesítményt nyújtsanak tanulmányaik során, miközben magával ragadó szórakozási élményt kapnak.

Az AOC portóliója a hordozható opcióktól kezdve az úton lévő diákok számára tervezett modelleken át a lelkes játékosok számára készült gaming modellekig ötvözi a csúcstechnológiát a felhasználó-központú dizájnnal, így nyújtva minden területen tökéletes választást a diákok számára. Az AOC tisztában van azzal, hogy a diákoknak sokféle igényeik vannak, a termelékenységtől és kreativitástól kezdve a szórakozásig és játékig. E változatos igények kielégítésére az AOC olyan monitorválasztékot mutat be, amely kivételes teljesítményt, lenyűgöző látványt és továbbfejlesztett funkcionalitást nyújt.

Fokozott termelékenység és multitasking

Az AOC 24V5CW monitor sokoldalú megoldás a fokozott termelékenységhez és a multitaskinghoz. Vékony, kompakt kialakításával és nagy teljesítményű 24 hüvelykes Full HD IPS panelével élénk vizuális megjelenítést biztosít, amely életre kelti a tartalmakat – tökéletesen alkalmas korlátozott helyekre, például kollégiumokba vagy közös lakásokba. Az USB-C bemenet támogatja a 65 W áramellátást, ami zökkenőmentes csatlakozást és a notebookok és más eszközök tápellátásának lehetőségét biztosítja. A 4 portos USB 3.2 elosztóval, a Windows Hello arcfelismerővel ellátott 2 megapixeles webkamerával és állítható ergonomikus lábazattal felszerelt monitor kényelmet és hatékonyságot biztosít az egyszerre több feladaton dolgozó diákok számára. Ideális választás azoknak a tanulóknak, akik online órákon, videokonferenciákon vesznek részt vagy csoportos projekteken dolgoznak.

Az AOC Q27V5CW monitor a kijelző méretében és felbontásában egy szinttel feljebb lépve vékony kialakítású 27 hüvelykes QHD kijelzőt kínál, IPS panellel, amely élénk vizuális látványt és pontos színvisszaadást biztosít. USB-C bemenete 65 W áramellátás funkcióval lehetővé teszi a zökkenőmentes csatlakoztathatóságot és az eszközök töltését. Emellett 4 portos USB 3.2 elosztóval és ugyancsak 2 megapixeles webkamerával, valamint állítható ergonomikus állvánnyal is rendelkezik, tovább fokozva ezáltal a kényelmet és a sokoldalúságot. Ez a monitor tökéletesen kiszolgálja a grafikai tervezéssel, videoszerkesztéssel és egyéb vizuálisan intenzív feladatokkal foglalkozó kreatív diákokat, míg a nagyobb képernyőfelület biztosítja a diákok számára a szükséges helyet az összetett projektek könnyed kidolgozásához.

 

 

Az igazán magával ragadó látványt nyújtó 34 hüvelykes UW-QHD monitor, a AOC CU34P3CV modell 21:9 képarányú, 1500R görbületű VA panellel rendelkezik – a bőséges képernyőterületnek köszönhetően gyakorlatilag kiváltja a kétmonitoros elrendezéseket. USB-C bemenetével (65 W áramellátás), 4 portos USB 3.2 elosztójával, valamint RJ-45 bemenetével bővített csatlakozási lehetőségeket kínál. A monitor 100 Hz frissítési rátát és Adaptive-Sync funkciót is kínál, így kiválóan alkalmas játékra is. A csomagot két 5 W-os hangszóró, állítható magasságú ergonomikus lábazat, valamint zökkenőmentes eszközváltást biztosító KVM-kapcsoló teszi teljessé.

 

 

Mindhárom fenti modell Flicker-Free technológiával ellátott, ami azt jelenti, hogy mivel PWM helyett egyenárammal működik a fényerő-beállítás, a monitorok nem villognak, így hosszú órákon át tartó használat esetén is kímélik a szemet. Továbbá, ami különösen hasznos a késő este dolgozatot író diákok számára, mindegyik monitor a menürendszerében rendelkezik LowBlue móddal, amely kissé módosítja a színhőmérsékletet, ezáltal a kényelmes megtekintés érdekében, különösen sötétben, csökkenti a kék tónusokat.

Az útközbeni termelékenységhez

Az AOC I1601P egy hordozható 15,6 hüvelykes IPS monitor, amely az útközbeni termelékenység megkönnyítésére készült, és tökéletes választás azoknak a diákoknak, vagy a különböző helyeken tanuló cserediákoknak, akiknek utazás közben kell dolgozniuk feladataikon vagy prezentációikon. Full HD felbontásának és USB-C csatlakoztathatóságának köszönhetően kiváló minőségű vizuális megjelenítést és könnyű csatlakoztathatóságot biztosít. Vékony kialakításának (8,5 mm vastagság) és könnyű felépítésének (800 g) köszönhetően egyszerűen hordozható hátizsákban. A mellékelt intelligens borítás védelmet nyújt szállítás közben, és lábazatként is használható az egyszerű felállításhoz. Az automatikus pivot móddal a tanulók át tudnak váltani a fekvő és a álló tájolás között, így bármilyen munkahelyszínhez alkalmazkodhatnak. A DisplayLinket használó USB-A csatlakoztathatóságának köszönhetően pedig a hagyományos laptopokkal is használható. Az I1601P a LowBlue üzemmóddal is el van látva.

 

 

Az immerzív játékélményért

Az AOC GAMING 24G2SPU 23,8 hüvelykes Full HD IPS gaming monitor elegáns, piros/fekete hangsúlyos kialakításával a sebesség, a reakciókészség és a vizuális kiválóság nyerő kombinációját kínálja. Színpontos IPS panelje segít a diákoknak a mindennapi feladatok és munkák elvégzésében. A tanulás után a 165 Hz képfrissítési frekvenciával és az 1 ms MPRT-vel versenyelőnyt biztosít a játékok szerelmeseinek. Alacsony bemeneti késleltetése, Nvidia G-SYNC kompatibilitása és a különböző játékmódok gördülékeny játékélményt nyújtanak. A monitor 2 W-os hangszórókat is tartalmaz, és az OSD menü egyszerű vezérlése érdekében támogatja az AOC G-Menu szoftvert.

A nagyobb, 27 hüvelykes QHD kijelzővel büszkélkedő AOC GAMING Q27G2S/EU lenyűgöző látványt és kivételes teljesítményt nyújt. A 165 Hz frissítési rátával, az 1 ms MPRT-vel és az alacsony bemeneti késleltetéssel zökkenőmentes játékot és élvezetes játékélményt biztosít. Élénk, pontos IPS paneljének és éles felbontásának köszönhetően nem csak a termelékenységi feladatokban, hanem a játékokban is bizonyít. Hangsúlyos gamer dizájnja, keskeny kávái és állítható magasságú állványa, valamint az AOC G-Menu szoftverén keresztül testreszabható menürendszere stílusos és funkcionális választássá teszi a még oktatásban részt vevő játékosok számára. Az egészséges nappali és éjszakai használat érdekében mindkét gaming modell, a 24G2SPU és a Q27G2S/EU, Flicker-Free, valamint LowBlue light móddal is rendelkezik.

 

 

Az AOC tisztában van a tanulók eltérő igényeivel, és arra törekszik, hogy egyedi igényeikhez igazított monitorokat biztosítson számukra. Legyen szó a termelékenység maximalizálásáról, a kreatív projektekben való elmélyülésről, az útközbeni produktivitásról, vagy a munka és a tanulás utáni pihenésről, egy játékban való elmélyülésről, az AOC sokoldalú portfóliója minden diák egyedi igényeinek és preferenciáinak megfelelő monitort kínál.

 

 

Vissza