Ünnepeld Viberen elérhető matricákkal Budapest 150. születésnapját!

Kütyü Magazin - 2023. november 17.

Az izgalmas offline események mellett a Viberen aktuális matricák, ünnepi kártyák és egy szórakoztató kvíz bot is elérhető, amely az ünneplést egy egészen új digitális szintre emeli.

BP VIBES, CHEERS, SZABADSÁG, ESTE PEST?… Humoros, történelmi és romantikus matricákkal üzen Budapest, és üzenhetnek a felhasználók mostantól, ha letöltik a Viber alkalmazásban fellelhető “Budapest150” matricacsomagot. Ezeket a képeket a felhasználók mindennapi üzeneteikben és történeteikben használhatják, hogy kifejezhessék szeretetüket és büszkeségüket Budapest iránt. A (kézi)rajzokat az erős, neonszínű kiegészítések teszik élővé és modernné, az egyedi matricák visszatükrözik a mai nyelvezetet egyfajta színes, vidám és ironikus, olykor humoros képi világgal fűszerezve. A matricák november 16-tól három hónapon keresztül elérhetőek a Viber matricapiacán.

 

 

Az online matricák célja, hogy a budapestieket ezen a platformon keresztül is megszólítsák, de használatukkal közelebb kerül az itt élőkhöz és az ide érkezőkhöz is Budapest, ezáltal trendibb képet fest a város önmagáról. A csomag azonban nem kizárólag a 150. évfordulóra koncentrál, hanem a budapestiség esszenciájára is. A matricák az online felületen kívül a 12 év után újranyitott Merlin Színházban is megtekinthetők. A helyszínen egy hatalmas matricafal várja a látogatókat, ahol a Viberen található címkéket az érdeklődők magukkal is vihetik.

 

 

Az üzenetküldő platform a matricacsomagon felül különleges üdvözlőkártyákat is biztosít felhasználóinak, hogy segítségükkel minél kreatívabban köszönthessék a fővárost és a budapesti lakosokat, tudásukat pedig egy izgalmas kvíz bot segítségével tudják tesztelni, ahol a történelmi kérdések mellett arra is választ adhatnak a kitöltők, hogy melyik kerület áll közelebb a szívükhöz.

Ezzel egy időben elindul a Budapest Te meg Én Viber csatorna is, ahol további érdekességek, események és budapesti programajánlók is találhatóak.

 

 

A Budapest Brand nZrt. partnere, a Rakuten Viber a világ egyik legnépszerűbb üzenetküldő platformja, amely a hagyományos üzenetküldés mellett telefonálási és egyéb szórakoztató funkciók széles skáláját kínálja. Kapcsolatba léphet barátaival és családtagjaival csoportos csevegésekben, de kedvenc márkái és hírességei legfrissebb híreivel is képben maradhat, ha feliratkozik a Viber csatornáira.

A Budapest 150 emlékév születésnapi programjairól a boldogszulinapotbudapest.hu oldalon lehet tájékozódni. 

Vissza