Exkluzív ajánlatok ragyogó kijelzőkhöz

Kütyü Magazin - 2023. november 19.

Az idei Black Friday alkalmával az AOC és neves gamer almárkája, az AGON by AOC – a világ egyik vezető gamer monitor* és IT-kiegészítő márkája – nagy örömmel jelent be egy sor kivételes ajánlatot a nagy teljesítményű és kiváló ár-érték arányú gamer és irodai/otthoni irodai monitorokra vonatkozóan. A különböző háttérrel rendelkező felhasználók, gamerek és a technológia szerelmesei a nagy teljesítményű modellek széles választékát élvezhetik, amelyek mindegyikét úgy tervezték, hogy élvonalbeli funkciókkal és kivételes minőséggel emeljék a mindennapi élményt.

 

Az AGON by AOC gaming portfóliója modellek széles választékát kínálja, amelyek a gamer közösség minden tagját célozzák, az alkalmi játékosoktól kezdve egészen a versenyeken induló esportolókig. Az AGON by AOC portfólióján belül az AOC GAMING kategória nagyszerű értéket kínál a belépőszintű és a mainstream játékosok számára, és biztosítja azokat az alapvető specifikációkat, amelyeket minden játékos keres. Az AGON kategória a középszintű, versenyszintű játékosok és a rajongók számára jelent magasabb szintű ajánlatot, köszönhetően a kiválasztott monitorok továbbfejlesztett funkcióinak, mint például az USB-C csatlakoztathatóság vagy a KVM-kapcsoló. Az AGON PRO kategória pedig az esport játékosok, profi rajongók és tartalomkészítők számára kínál csúcsminőségű specifikációkat, a monitorok némelyike olyan tulajdonságokkal bír, mint az OLED panel vagy a MiniLED háttérvilágítás, díjnyertes dizájn, ultragyors, akár 360 Hz-es frissítési ráta, hasznos extrák, mint az NVIDIA Reflex Latency Analyzer vagy a Screen Shield, amely javítja a láthatóságot és a kontrasztot erős környezeti fények mellett.

 

 

Ezeket az AGON by AOC monitorokat úgy tervezték, hogy megfeleljenek a modern játékosok igényeinek, a magas frissítési frekvenciák, a lenyűgöző felbontások és a funkcionális kialakítások kombinálásával páratlan játékélményt biztosítanak.

Az AOC monitor portfóliójában nem csak a játékosok számára találhatók termékek. Az AOC felfrissített B2B és B2C termékcsaládja széles választékot kínál, egyes monitorok 5 MP-es webkamerát és zajszűrő mikrofont is tartalmaznak a tökéletes otthoni irodai élmény érdekében. A megfizethető, általános használatra szánt alapkijelzőktől az USB-C dokkolóval ellátott, teljes értékű ultraszéles monitorokig a felhasználók teljes spektrumát lefedi az AOC portfóliója.

___________________

*A Nemzetközi Adatközpont (IDC) Világszintű negyedéves videojáték-követője (Quarterly Gaming Tracker) – Gaming Monitor 2023 Q1

Vissza