Heteken belül a német üzletekbe kerül a Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus N

Farkas Norman - 2012. február 16.

A koreai gyártó kifejezetten Németország számára tervezte a Galaxy Tab 7.0 Plus N táblagépet, mely új külsejének köszönhetően távol áll attól, hogy az Apple dizájnszabadalmait megsértse.

A fehér és szürke színben megjelenő készülék hardveres felszereltsége teljesen megegyezik a Galaxy Tab 7.0 Plus alapmodellével. Ez azt jelenti, hogy az újdonság kétmagos, 1,2GHz-es processzort, 1GB RAM-ot, 16GB – microSDHC kártyával bővíthető - belső tárhelyet, 7 hüvelykes, 1024 x 600 pixel felbontású, kapacitív érintőképernyőt, két – az előlapon 2, a hátlapon 3,2 megapixeles – kamerát, valamint Bluetooth (3.0), GPS és WLAN modulokat kapott. A masina külsején eszközölt változtatásokkal az volt a Samsung célja, hogy az Apple szabadalmait megkerülve szabadon értékesíthesse a táblagépét.

Az Android 3.2 Honexcomb rendszerű, TouchWiz UX felhasználói felülettel felvértezett Galaxy Tab 7.0 Plus N energiaellátását ugyanaz a 4000mAh teljesítményű akkumulátor biztosítja, mint amellyel az alapmodellben is találkozhatunk.

A táblagép kizárólag Németországban lesz elérhető, mégpedig két változatban. A 3G modemet tartalmazó modell várható ára 569 euró, a WiFi only változatot pedig 499 euróért lehet majd megvásárolni.

Vissza