Samsung Galaxy Tab 8.9 LTE a T-Mobile kínálatában

Kütyü Magazin - 2012. március 1.

Mostantól táblagéppel, külön modem nélkül is netezhet, aki a 4G szolgáltatás előnyeit szeretné kihasználni a T-Mobile hálózatán: elérhetővé vált az első 4G képes táblagép, a Samsung Galaxy Tab 8.9 LTE!

A Samsung Galaxy Tab 8.9 LTE új szintre emeli a felhasználók internetezési lehetőségeit, hiszen ez az első olyan táblagép a T-Mobile kínálatában, mely maximálisan támogatja az LTE technológiát, és igen gyors adatátvitelt biztosít.

Mint ismert, 2012. január 1-jén a T-Mobile - az országban elsőként - elindította az első 4G/LTE alapú mobilinternet szolgáltatását. A szolgáltatás Budapest 10 kerületének nagy részén vált elérhetővé LTE-képes eszközzel, valamint Net&Roll 4G mobilinternet csomag igénybevételével.

A Samsung Galaxy Tab 8.9 LTE táblagép számos további előnyt is nyújt, a 3G hálózaton történő használata is új dimenziókat nyit a tartalmak fogyasztásában és megosztásában, kiváló tulajdonságokkal és hasznos funkciókkal járul hozzá az egyszerű, gyors, élményszerű használathoz. 
A készülék mindössze 8,6 mm vékony és 465 grammos, mely jellemzőkkel az egyik legvékonyabb és legkönnyebb nagy kijelzős hordozható eszköz napjainkban. A tabletekhez fejlesztett Android™ Honeycomb platform több eltérő funkciót is képes egyszerre ellátni, így valóban hatékony használatot tesz lehetővé a modern felhasználók számára. A táblagépen könnyedén elérhetők a legfontosabb menüpontok, hiszen a kezdőoldal személyre szabható. 8.9 hüvelyk átmérőjű képernyője nagy felbontású, kristálytiszta képélességű, melynek köszönhetően élettelivé válik minden alkalmazás, grafika, kép és videó. A hátlapi kamera HD minőségben örökíti meg a fontos pillanatokat, az előlapi kamera pedig kiváló minőségű videohívást tesz lehetővé, könnyítve ezzel a kapcsolattartást. A Social Hub alkalmazás lehetővé teszi, hogy egy helyről érhessük el az összes kommunikációs csatornát és közösségi oldalt, ráadásul valós időben frissülő formában, így garantáltan semmiről sem fog lemaradni az, aki a Samsung táblagépét választja. A Readers Hub beépített applikációnak köszönhetően könyvek, újságok és magazinok széles tárházából válogathat a felhasználó. A készülék mobil munkavégzésre is kiválóan alkalmas, hiszen a dokumentumok kezelése ugyanolyan egyszerű az eszközön, akár egy asztali számítógépen, és nagy előnye, hogy a rajta tárolt tartalmak a DLNA kompatibilis termékekkel is megoszthatók.

A készülék új előfizetéssel, az előfizetésre és a Net&Roll 4G díjcsomagra vállalt két éves hűségnyilatkozattal már 29900 Ft kezdőrészlet kifizetése mellett, két éven át fizetendő havi 3750 Ft kamatmentes részletre megvásárolható (a készülék ára egy összegben, ugyanilyen hűségfeltételek mellett 119900 Ft). Az Üzletszabályzatnak megfelelő hitelképességi vizsgálat alapján adott esetben ún. mobil előleg befizetése szükségessé válhat. 
Az alkalmazások letöltéséhez és használatához adatforgalmazást biztosító díjcsomag igénybevétele vagy Wi-Fi kapcsolat szükséges. Használatuk adatforgalmat generál, amely az előfizető díjcsomagja szerint, a T-Mobile mindenkor hatályos Díjszabása szerint számlázódik.

A további részletek és feltételek a T-Mobile holnapján (www.t-mobile.hu) olvashatók.

Vissza