Új iPad-magazin hölgyeknek: Marie Claire @Work!

Kütyü Magazin - 2012. november 8.

A Marie Claire @Work iPad-magazin mozgó címlappal, exkluzív tartalommal, interaktív multimédiás élményekkel kiegészítve vizsgálja meg a nők és a karrier viszonyát. A kiadvány ingyenesen letölthető az iTunes felületéről.

A Marie Claire a tartalmi és vizuális sokszínűség jegyében készítette el karriermellékletét interaktív iPad-kiadványként is, kihasználva az eszköz kínálta multimédiás lehetőségeket. A Marie Claire @Work utánajár, milyen kihívásokkal kerülnek szembe a nők a munka világában, és irányt mutat a munka és a magánélet közötti harmónia megteremtéséhez. Sikeres magyar nők mesélnek a karrierjükről, valamint exkluzív videókban bepillantást engednek az irodájukba, a napirendjükbe is.

A Marie Claire @Work a sokakat bénító megfelelési kényszer feloldásához is ötleteket kínál, sminktippeket ajánl egész napra – villásreggelitől munkavacsoráig –, és a francia politikai szcéna főhősnőinek portréját is megrajzolja. Emellett többek között kiderül az is, mit jelent az ún. „career break” jelenség.

A Marie Claire @Work ingyenesen letölthető az iTunes-ból.

 

 

A tartalomból:

- A csúcsról nézve – Sikeres magyar nők

- Cipők, táskák és órák – Kötelező kiegészítők

- Girls, girls, girls – Egynemű munkahelyek

- Hosszú szabadság kiégés ellen

- Fiatalok, nők, politikusok – A francia modell

- Miss Nonstop Tökéletes – Profi sminkek 9-től 5-ig

- Karrier a neszesszerből

- Elismerésfüggő vagyok!

- Büró – Dizájnerirodák

Vissza