Swarovski kristállyal hódít a BLU Amour

Farkas Norman - 2013. június 5.

A floridai Blu Products bemutatta a középkategóriás BLU Amour okostelefont, melynek érdekessége a Swarovski kristályból készült menügombjában rejlik. A hölgyeknek szánt újdonság kellemes hardveres felszereltséget kapott, ám fedélzetén a lassan már porosodó Android 4.0 Ice Cream Sandwich rendszer teljesít szolgálatot.

A Blu ismét egy kiemelkedő ár/érték arányal bíró kütyüvel rukkolt elő, melyet ezúttal kifejezetten a hölgyeknek szán.

A mindössze 159 dollárba kerülő BLU Amour barátságos, lekerekített formával és Swarovski kristályból készült menügombbal csalogatja azokat a csillogásra gerjedő nőket, akiket aztán 4 hüvelykes, 800 x 480 pixel felbontású érintőképernyővel, az 1GHz-es kétmagos MediaTek processzorral, PowerVR SGX531 grafikus gyorsítóval, 512MB RAM-mal, 4GB belső tárhellyel, valamint VGA előlapi és 5 megapixeles hátlapi kamerával kíván egy időre magához láncolni.

A 128 x 65,5 x 11,6 milliméteres és 137 grammos okostelefonból szerencsére nem maradt ki a WiFi, a GPS, a Bluetooth, illetve a HSPA modul sem, memóriája pedig igény esetén microSD kártyával bővíthető. Energiaellátásról egy 1600mAh kapacitású akkumulátor gondosodik, mely a nem túl energiaéhes hardvereknek köszönhetően elég hosszú üzemidővel kecsegtet.

Valószínűleg nem csak az amerikai, hanem az európai hölgyek is örülnének, ha találkozhatnának az újdonsággal az üzletekben, ám egyelőre sajnos nincs infó arról, hogy a BLU Amour megjelenik-e a Vén Kontinensen.

 

 



 

[Forrás: Engadget]

Vissza