Sharp KP85PH – kecses hifi Bluetooth-tal

Kütyü Magazin - 2013. október 17.

Hagyományos CD-kről, pendrive-ról és bluetooth-on keresztül mobileszközökről is lejátszik zenéket a Sharp új hifi rendszere. Nagyszerű dizájnnal és a valódi hangokat visszaadó, kiváló minőségű hangrendszerrel büszkélkedhet, valamint számos praktikus funkcióval is. 

A Sharp által a közelmúltban piacra dobott a kicsi és könnyű hifi rendszernek letisztult, elegáns a dizájnja, aminek köszönhetően tökéletesen beleillik a vásárlók otthonába. A készülék fekete műanyagból készült, s a CD-meghajtó fedelén szálcsiszolt ezüstszínű fémdíszítés található. Használható iPad 2, iPod és iPhone 5 eszközökkel is, továbbá ellátták az ehhez szükséges állomásokkal és aljzatokkal.

A KP85PH lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy zenéiket ne csak mobileszközökről és hagyományos CD-kről játsszák le: a Sharp új hifije beépített USB porttal is rendelkezik, amelyen keresztül MP3 és WMA fájlok is lejátszhatók pendrive-ról. A készülék beépített ASPM funkciós rádiójának segítségével a rádióállomásokat gyorsan megtalálhatjuk, és el is tárolhatjuk őket.

A Bluetooth funkciónak köszönhetően a zenéket közvetlenül az okostelefonunkról vagy tabletünkről is lejátszhatjuk. Ez azt jelenti, hogy a készülék nem csak távirányítóval, hanem más eszközökkel is irányítható, így távolabbról is ugyanazt a hangzást kapjuk (ugyanakkor persze a Bluetooth hatókörén belül kell maradni).

Mindezeken felül a Sharp új hangrendszere két 25W RMS teljesítményű beépített digitális, dinamikus erősítővel rendelkezik, ami a magas, mély és XBASS funkciónak köszönhetően intelligens hifi hangzást biztosít. A KP85PH összes funkciójával együtt is csak nagyon kevés energiát fogyaszt (0,4 W-ot).

 

 

A készülék ajánlott fogyasztói ára 69 990 forint.

 

Kulcsszavak: Bluetooth, HiFi, Sharp
Vissza