Gresso Regal – titán és Android találkozása [Videó]

Farkas Norman - 2014. október 31.

3000 dollárt kóstál a Gresso titánba burkolt luxusmobilja, amely az anyaghasználathoz méltó felsőkategóriás hardverrel rendelkezik, de fedélzetén meglepő módon a már porosodó Android 4.2.1 Jelly Bean rendszer teljesít szolgálatot.

A dúsgazdagoknak szánt luxusmobilok köre egy új taggal lett gazdagabb, ugyanis a Gresso bemutatta legfrissebb modelljét, az Android rendszert futtató Regalt. A letisztult dizájnnal és prémium minőségű titán burkolattal megáldott készülék hardver fronton sem szégyenkezhet. Gyors működéséről egy négymagos, 1,5GHz-es processzor gondoskodik, amit 2GB RAM, 32GB tárhely és akár 6 órás beszélgetési időt garantáló akkumulátor egészít ki.

 

 

A csupán 999 példányban legyártott, tehát erősen limitált kiadású telefon előlapját egy 5 hüvelykes, 1920 x 1080 pixel (Full HD) felbontású megjelenítő uralja, amit Gorilla Glass üveg véd a sérülésektől. Képalkotás terén is ott van a szeren a 143,2 x 72,2 x 8,8 milliméteres és 205 grammos luxuskütyü: előlapján egy 5 megapixeles „szelfikamera” csücsül, hátlapjára pedig egy 13 megapixeles, LED villanóval segített fénylesőt építettek a mérnökök. A mobil tudáslistáján kakukktojásként bukkan fel a fedélzetén szaladgáló Android verzió: a Regal ugyanis a már elég réginek számító 4.2.1 Jelly Bean köré épül.

 

 

A Gresso Regal már előrendelhető a gyártó weboldalán, ára 3000 dollár. Ha van épp ennyi felesleges pénzed egy felső-középkategóriás hardverrel és titán házzal ellátott okostelefonra, ne hagyd ki a lehetőséget.:)
 

 

[Forrás: IntoMobile]

Vissza