Olcsó androidos táblagépekkel rukkolt elő a Polaroid

Farkas Norman - 2015. január 9.

A CES-en tűntek fel a Polaroid új, L szériás táblagépei, melyek barátságos áron teszik elérhetővé az Android 5.0 Lollipop funkcióit a felhasználóknak. A négymagos processzorral felszerelt készülékek tavasszal kerülnek a boltokba.

A főkét instant fényképekkel kecsegtető gépeiről ismert Polaroid új modellekkel bővítette táblagép kínálatát. A Las Vegas-i Consumer Electronics Show-n (CES) során bemutatott L sorozatú készülékek friss Android operációs rendszerrel és elég gyors működési sebességgel próbálják magukhoz csalogatni a pénztárcabarát ajánlatok között válogató felhasználókat.

A Polaroid nem fedte még fel a gépek részletes tudáslistáját, csupán annyit tudni róluk, hogy a fedélzetükön az Android 5.0 Lollipop teljesít szolgálatot, és kijelzőjük mögött négymagos processzor „dobog”.

 

 

Míg a fent látható L7 – ahogy neve is mutatja – 7 hüvelykes megjelenítővel rendelkezik, addig az alant fekvő L10 egy méretesebb, 10 colos panelt tudhat magáénak. Előbbi tablet várható ára 100, utóbbié pedig 150 dollár körül alakul.

Az újdonságok megjelenésére még több hónapot várnunk kell, az eddigi infók szerint ugyanis csak tavasszal landol a duó a piacon.

 



 

[Forrás: GSM Arena]

Vissza