Philips Brilliance monitorok USB-C dokkolóval és Windows Hello webkamerával

Kütyü Magazin - 2020. december 7.

Az MMD, a Philips monitors márka licencpartnere bemutatja az új Philips 326P1H (31,5"/80 cm) és a Philips 329P1H monitorokat (31,5"/80 cm) áramellátást nyújtó beépített USB Type-C dokkolóállomással, pontos és tiszta képmegjelenítést lehetővé tevő kiváló képminőséggel és Windows Hello arcfelismerést támogató fejlett érzékelőkkel rendelkező webkamerával. 

Ezek a monitorok építészmérnökök és grafikus tervező szakemberek, pénzügyi szakemberek, mérnöki vállalatok és egyéb olyan szervezetek számára ideálisak, akiknek az akkurátus, precíz és színpontos munkához nagyteljesítményű monitorokra van szükségük.  Ezek a Philips monitorok a professzionális felhasználók munkavégzési igényei mellett kiválóan alkalmasak otthoni, mindennapos számítógép-használati célokra is.

 

Philips 326P1H

Csatlakoztathatóság minden feladatnál

A Philips 326P1H és a Philips 329P1H monitorok áramellátást biztosító beépített USB C típusú dokkolóállomással (amely lehetővé teszi a felhasználó számára laptopja akár 90 W teljesítménnyel történő közvetlen töltését és áramellátását) és négy USB 3.2 bemenettel rendelkeznek. Az összes olyan perifériás eszköz, például billentyűzet, egér és RJ-45 Ethernet kábel közvetlenül a monitorhoz történő csatlakoztatásával könnyebbé teheti munkavégzését és élvezheti a vékony, megfordítható USB-C csatlakozó által nyújtott egyszerűséget és a könnyű egykábeles dokkolást. A monitoron akár kedvenc TV sorozatát is megtekintheti nagy méretben, nagy felbontásban és ezzel párhuzamosan adatokat továbbíthat és feltöltheti notebook számítógépét, ezáltal szabadidejében is profitálhat a készülék által nyújtott funkciókból. Ezek a szemet gyönyörködtető monitorok bizonyosan szebbé varázsolják a munkahelyet is. A Philips 326P1H rendelkezik DisplayPort kimenetel is, amely a rengeteg felesleges kábel és vezeték okozta gubancok nélkül teszi lehetővé több nagyfelbontású képernyő az első képernyőtől a számítógéphez futó egyetlen kábellel történő láncolatba kötését.

 

Magas képminőség és vizuális kényelem

Ezeknél a monitoroknál a részletgazdagság, a szín és a nagy felbontás a kulcsszavak. A Philips 326P1H monitor olyan Quad HD (2560 x 1440 pixel) képet jelenít meg amelyen minden apró részlet látható, míg a Philips 329P1H UltraClear 4K UHD (3840 x 2160) felbontással rendelkezik, kiemelkedően élethű megtekintési élményt nyújtva ezáltal. A vizuális képességek tökéletes választ adnak számos professzionális igényre, nem csupán a 3D grafikai alkalmazásokban, de a részletgazdag táblázatokat alkalmazó pénzügyi szektorban is. Ezek a monitorok olyan IPS képernyővel rendelkeznek, amelyek 178/178 fokos extra széles betekintési szöget kínálnak, így szinte bármely szögből látható a képernyő tartalma és mindig pontosak a színek. További bizonyíték arra, hogy a monitorok tervezése során a felhasználó termelékenysége és jóléte állt a középpontban az, hogy a kényelmesebb megtekintés érdekében Flicker-Free technológiával és a szemkímélő termelékenység érdekében LowBlue móddal rendelkeznek. A monitorok megfelelnek a TÜV Rheinland szemkényelmi szabványának, így hosszas számítógép-használat során is kímélik a szemet.

 

Első helyen a fenntarthatóság

Környezetbarát tervezésüknek köszönhetően ezek a monitorok „zöld“ profillal rendelkeznek. Mindkét modell rendelkeyik PowerSensor érzékelővel, amely észleli, hogy a felhasználó a képernyő előtt tartózkodik-e és távolléte esetén automatikusan csökkenti a monitor fényerejét, akár 80%-os energiaköltség megtakarítást elérve ezáltal. A kijelyők rendelkeznek továbbá LightSensor érzékelővel, amely a minimális energiafogyasztás érdekében a megvilágítási viszonyoknak megfelelően beállítja a kép fényerejét.

Mindkét monitor megfelel a RoHS szabványoknak, rendelkezik EnergyStar 8.0 és EPEAT1 tanúsítvánnyal és egyáltalán nem tartalmaz mérgező anyagokat, például ólmot, higanyt és PVC/BFR-t. Továbbá a csomagolóanyagok 100%-ban újrahasznosíthatók.

A Philips 326P1H monitor december elejétől megvásárolható 489 € ajánlott fogyasztói áron, míg a Philips 329P1H monitor december végén kerül a szaküzletekbe 689 € ajánlott fogyasztói áron.

 

Technikai specifikációk:

Philips 326P1H : https://www.download.p4c.philips.com/files/3/326p1h_00/326p1h_00_pss_hunhu.pdf 

Philips 329P1H : https://www.download.p4c.philips.com/files/3/329p1h_00/329p1h_00_pss_hunhu.pdf

____________________________ 

* Az EPEAT-besorolás csak azokon a helyeken érvényes, ahol a Philips regisztráltatja a terméket. Az Ön országában érvényes regisztrációs állapot megtekintéséhez látogasson el a https://www.epeat.net/ weboldalra.

Vissza