Termelékenység és kényelem egy környezetbarát dizájnban

Kütyü Magazin - 2020. február 19.

Az MMD, vezető képernyő specialista és a Philips monitors márka licencpartnere bejelenti a 24 hüvelykes (60,5 cm) Philips 243B1 LCD monitor piaci bevezetését. 

Ez a Full HD felbontással (1920 x 1080), USB-C dokkolási technológiával és HDMI csatlakoztatási lehetőséggel, továbbá az optimális kényelemre és termelékenységre tervezett funkciók és technológiák széles skálájával ellátott monitor kiváló választás a környezetvédelmet szem előtt tartók számára is: nem csupán olyan szigorú környezetvédelmi szabványoknak felel meg mint az ENERGY STAR, EPEAT és a TCO, de rendelkezik PowerSensor funkcióval is, amely akár 80%-os energiaköltség megtakarítást eredményezhet.

Philips 243B1 

Minden korábbinál egyszerűbb

A Philips 243B1 az USB-C egykábeles dokkolás egyszerűségét kínálja. A felhasználó egyszerűen egyetlen keskeny reverzibilis kábellel közvetlenül a monitorhoz csatlakoztatja a kompatibilis notebookját és máris élvezheti a biztonságos USB 3.2 nagysebességű adatátvitel előnyeit és FHD videókat nézhet, miközben feltöltheti a notebookját.

Komfort, kényelem és csatlakoztathatóság

Az abszolút komfortra és kényelemre tervezett Philips 243B1 a szemfáradás megelőzéséért Flicker-Free technológiával és LowBlue móddal rendelkezik, az ergonómiai kényelem érdekében pedig minden irányban állítható SmartErgoBase lábazata forgatható dönthető és billenthető, továbbá problémamentes kábelkezelést is nyújt. Mindezeken felül az egyszerű csatlakoztathatóság is garantált a számos olyan csatlakoztatási lehetőségnek köszönhetően, mint a DisplayPort 1.2, a HDMI 1.4, az USB 3.2 Gen 2, az RJ45 és továbbiak.

Zöld gondolkodás

A Philips 243B1 számos környezetvédelmi szabványnak megfelel és olyan tanúsítványokkal rendelkezik mint az EnergyStar 8.0, az EPEAT, a TCO Certified Edge, és a RoHS. A beépített PowerSensor automatikusan érzékeli a felhasználó jelenlétét és beállítja a monitor fényerejét, ami hosszabb monitor élettartamot és akár 80%-os energiamegtakarítást eredményezhet. Továbbá a monitor rendelkezik LightSensor érzékelővel is, amely automatikusan beállítja a kép fényerejét a helyiség megvilágítási viszonyaihoz, valamint Zero Power Switch kapcsolóval, amely nulla energiafogyasztást biztosít. A 100%-ban újrahasznosítható csomagolóanyagban érkező Philips 243B1 85%-ban újrahasznosított műanyagokból készült és egyáltalán nem tartalmaz olyan káros anyagokat, mint a higany, az ólom, vagy a PVC/BFR.

A kényelmes, előre gondolkodó és környezetbarát Philips 243B1 monitor 2020 márciusától lesz megvásárolható 269 € fogyasztói áron. 

Vissza