Megjelenés, kényelem és magas teljesítmény egy környezetbarát monitortól

Kütyü Magazin - 2020. május 2.

Az MMD, vezető képernyő specialista és a Philips monitors márka licencpartnere bemutatja a 24 hüvelykes (23,8 hüvelyk / 60,5 cm) Philips 245B1 LCD monitort. Ez az új modell Quad HD felbontással (2560 x 1440), akár 70% energiatakarékosságra képes PowerSensor funkcióval és HDMI csatlakoztathatósággal rendelkezik. A funkciók és technológiák gazdag tárházával tetőtől talpig felvértezett modell optimális kényelmet és termelékenységet kínál mindazoknak, akik a sokoldalúság mellett nagy teljesítményt is igényelnek.

Optimalizált megtekintési élmény és hatékony munkavégzés

A Philips 245B1 Quad HD (2560 x 1440 pixel) felbontásával kristálytiszta képet jelenít meg. IPS panelje kivételesen széles skálán nyújt pontos színvisszaadást. Az IPS panel és a SmartImage technológia, a Philips kizárólagos csúcstechnológiás megoldása olyan nagy fényerejű és élénk képeket jelenítenek meg, amelyet a fényképészek, a grafikusok és a filmes szakemberek is minden bizonnyal imádni fognak.

A tökéletes felhasználói komfortra és kényelemre tervezett Philips 245B1 a szemfáradás csökkentése érdekében Flicker-Free technológiával és LowBlue móddal, továbbá Easy Read móddal is rendelkezik. A SmartErgoBase monitor lábazat felhasználóbarát és ergonomikus beállítási lehetőséget kínál. A modell beépített sztereó hangszórókkal és csatlakozók széles skálájával, például DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, USB 3.2, és továbbiakkal rendelkezik.

Fenntartható és környezetbarát

A Philips 245B1 egy környezetbarát tervezésű modell. A számos környezetvédelmi normának megfelelő és olyan tanúsítványokkal rendelkező monitor, mint az EnergyStar 8.0, EPEAT*, TCO Certified Edge, és RoHS, 85% újrahasznosított műanyagból készült, csomagolóanyaga 100%-ban újrahasznosítható és nem tartalmaz olyan káros anyagokat mint higany, ólom és PVC/BFR. A 245B1 monitor rendelkezik beépített PowerSensor funkcióval, amely automatikusan érzékeli a felhasználó jelenlétét és beállítja a monitor fényerejét, így hosszabb monitor élettartamot és akár 70%-os energiamegtakarítást is eredményezhet. Továbbá a LightSensor minimális áramfogyasztás mellett biztosít tökéletes fényerőt.

Philips 245B1 

Emelje magasabb szintre termelékenységét és a fenntarthatóságot a Philips B Line monitorokkal

Az összes Philips B Line monitor kiváló kényelmet, teljes konnektivitást, rugalmasságot és kiváló képminőséget nyújt – és ez alól az új 242B1 és 275B1 modellek sem kivételek.

A 24 hüvelykes (23,8 hüvelyk / 60,5 cm) Philips 242B1 LCD monitor Full HD felbontásával (1920 x 1080 pixel) lenyűgöző megtekintési élményt kínál. A monitor rendelkezik PowerSensor, SmartImage, IPS panel technológiákkal és egy sor kényelemfejlesztő funkcióval, amelyek a professzionális felhasználók által a Philips monitoroktól elvárt kiváló teljesítménnyé, fenntarthatósági tényezővé és kiváló minőséggé ötvöződnek.

A napjaink szakembereinek tervezett Philips 275B1 modell termelékenység és teljesítmény maximalizáló funkciók és innovációk teljes sorával van felszerelve, ilyenek például a lehető legélvezetesebb munkaállomás érdekében a felhasználói kényelmet és a termelékenységet növelő SmartErgoBase és az Adaptive-Sync. Ez a 27 hüvelykes (68,6cm) LCD monitor Quad HD felbontásának köszönhetően (2560 x 1440 pixel) éles, kristálytiszta képeket jelenít meg.

Kényelmes, előre gondolkodó és környezetbarát, a Philips 245B1 monitor 2020 áprilisától lesz megvásárolható 229,00 EUR ajánlott fogyasztói áron. A Philips 242B1 (199,00 EUR) és a Philips 275B1 (309,00 EUR) monitorok 2020 júniusától lesznek kaphatók.

_____________________ 

* Az EPEAT besorolás csak azokon a helyeken érvényes, ahol a Philips regisztráltatja a terméket. Az Ön országában a regisztrációs állapot megtekintéséhez látogasson el a https://www.epeat.net/ honlapra.

Vissza