Az MMD bemutatja a Philips 346P1CRH monitort

Kütyü Magazin - 2020. március 10.

Az MMD, a Philips monitors márka licencpartnere bemutatja a 34 hüvelykes (86,36 cm) Philips 346P1CRH LCD monitort. A DisplayHDR 400 támogatással ellátott ívelt UWQHD képernyővel rendelkező monitor kiemelkedő vizuális teljesítményt nyújt, továbbá olyan kényelmi funkciókat is kínál, mint a beépített USB-C dokkolóállomás és a KVM kapcsoló, valamint technológiák és innovációk széles skálájával növeli a felhasználó kényelmét és gondoskodik a lehető leghatékonyabb és legélvezetesebb munkanap feltételeinek megteremtéséről.

Philips 346P1CRH

Problémamentes csatlakoztathatóság

Csatlakoztathatóság tekintetében a Philips 346P1CRH esetében minden rendelkezésre áll. A DisplayPort 1.4, HDMI 2.0 és RJ45 csatlakozókkal ellátott modell áramellátást is nyújtó beépített USB-C dokkolóállomással is rendelkezik, amely azonnali termelékenységet biztosít. A felhasználó egyszerűen és könnyen csatlakoztathatja az összes perifériáját a monitorhoz, kiküszöbölve ezáltal a kábelek összegubancolódását, miközben egy egyszerű, reverzibilis USB-C csatlakozóval töltheti a laptopját és ezzel párhuzamosan nagyfelbontású videókat tekinthet meg, fájlokat helyezhet át szuper-gyors sebességgel, stb. A MultiView technológiának köszönhetően a felhasználó kihasználhatja a kettős csatlakozás kínálta előnyöket és egyszerre több eszközön, például asztali számítógépen és notebookon is dolgozhat, mivel a MultiClient integrált KVM kapcsoló lehetővé teszi, hogy egy gomb kapcsolásával egyetlen monitor-billentyűzet-egér összeállítással egyszerre két külön számítógép is vezérelhető legyen.

 

Kiemelkedő képminőség

A Philips 346P1CRH UWQHD 3440 x 1440 felbontású, fantasztikusan éles CrystalClear képei élethű képminőségükkel nyűgözik le a felhasználót. A VESA-tanúsítással rendelkező DisplayHDR 400 plusz fényerőt, mélyebb kontrasztokat és lélegzetelálló színeket biztosít olyan képek megjelenítéséhez amelyek valóban nagyot ütnek. A képernyő 178/178 fokos betekintési szöge és a 21:9 UltraWide formátum tágas helyet biztosít akár csoportos munkához, akár több fájl egymás melletti elhelyezéséhez összehasonlítás céljára, amelyet minden bizonnyal nagyra értékelnek a pénzügyi, banki területen dolgozók és a grafikusok is. Az Adaptive-Sync technológiának köszönhetően, amely gyors és zökkenőmentes játékot biztosít, a játékok rajongói is élvezhetik a kiváló vizuális megjelenítést.

 

Extra komfort, továbbfejlesztett kényelem

A Philips 346P1CRH a komfort és a kényelem érdekében alaposan el van látva intelligens, hatékony funkciókkal. A beállítható magasságú és dönthető lábazat gondoskodik az ergonómiáról, míg a TÜV tanúsítvánnyal rendelkező szemkímélő funkciók csökkentik a szem fáradását. Az arcfelismerési technológiával ellátott, a készülékházból kiemelkedő praktikus Windows Hello kamera biztonságos bejelentkezést kínál, és diszkréten elrejthető, amikor nincs rá szükség. Ez a monitor a környezetre is gondol, LightSensor és PowerSensor funkcióival akár az energiaköltségek 70%-át is képes megtakarítani. A modell megfelel mind az EnergyStar 8.0, EPEAT* mind a RoHS szabványoknak, nem tartalmaz olyan veszélyes anyagokat, mint például higany és ólom, továbbá csomagolása 100%-ban újrahasznosított anyagokból készült.

 

Nagyteljesítményű, funkciókban bővelkedő és öröm használni, a Philips 346P1CRH monitor márciustól elérhető 589 eurós ajánlott kiskereskedelmi áron.

___________________

* Az EPEAT besorolás csak azokon a helyeken érvényes, ahol a Philips regisztráltatja a terméket. Az Ön országában a regisztrációs állapot megtekintéséhez látogasson el a https://www.epeat.net/ honlapra.

Vissza