1 millió aktív pénztárcát és új fizetési lehetőségek megjelenését ünnepli a Rakuten Viber

Kütyü Magazin - 2023. december 23.

A Rakuten Viber, a privát és biztonságos üzenetküldés és a hangalapú kommunikáció egyik globális vezetője, kevesebb mint egy évvel a szolgáltatás teljes bevezetése után egymillió aktív Viber Payments-felhasználót ünnepel. A mérföldkő mellett két új lehetőséggel bővül a szolgáltatás, valamint 2024-ben további izgalmas fejlesztések várhatók.

A 2023 januárjában elindított Viber Payments egyszerű és biztonságos módot kínál a felhasználóknak, hogy a Viberen belül azonnal és ingyenesen utaljanak egymásnak pénzt, illetve lehetővé teszi a nemzetközi licenc szerinti fizetéseket az alkalmazáson belül.

 

 

A Rakuten Viber már teljes mértékben szuperapplikációként működik, és két új funkcióval is bővül a Viber Payments szolgáltatás:

● Csoportos fizetések: Ezzel az új funkcióval a csoport tagjainak két lehetőségük is van a csoportos fizetések kezelésére. A felhasználók mostantól könnyedén feloszthatják a számlákat, legyen szó akár egy baráti vacsoráról vagy egy közös nyaralás kiadásairól. Emellett különleges alkalmakra is gyűjthetnek pénzt, így ideális például a születésnapokra, partikra vagy ajándékokra.

● Ajánlások: Görögországban és Cipruson elsöprő sikert aratott a kétoldalú ajánlás funkció, így Horvátországban, Szlovákiában, Szlovéniában, Észtországban és Litvániában is bevezetik ezt a lehetőséget, amellyel a felhasználók 5 eurót kereshetnek minden egyes sikeres ajánlásért. Míg a görögországi és ciprusi felhasználók elsőként egy továbbfejlesztett ajánlási rendszert próbálhatnak ki, ahol sikeres ajánlásonként akár 50 eurót is nyerhetnek.

Az új évre előre tekintve a Viber Payments célja továbbra is a felhasználók fizetési lehetőségeinek bővítése és egyszerűsítése, az egyik várható funkció a közüzemi számlák kifizetése lesz, amely egyszerű és azonnali megoldást kínál. Ez a szolgáltatás 2024 első negyedévében indul el Görögországban, később pedig további országokban is elérhető lesz.

A csoportos fizetés minden olyan piacon elindul, ahol a Viber Payments már elérhető: Görögországban, Cipruson, Horvátországban, Szlovákiában, Litvániában, Szlovéniában, Észtországban és Németországban. A Rakuten Viber a népszerűségre reagálva azt tervezi, hogy 2024-ben további piacokon is elérhetővé teszi a Viber Payments szolgáltatást, és ezzel párhuzamosan a felhasználók igényeinek megfelelően bővíti a funkció kínálatát.

Vissza