Felturbózott teljesítmény, dinamikus RGB-fényeffektusok

Kütyü Magazin - 2024. június 25.

A Kingston FURY, a memóriatermékek és -technológiai megoldások terén globális piacvezető vezető Kingston Technology Company, Inc. vállalat nagy teljesítményű megoldásokra specializálódott részlege, bemutatta legújabb memóriáját, a Kingston FURY Renegade DDR5 RGB Limited Editiont. Az autók és az autóversenyzés szeretete által ihletett készlet a versenypályák lendületét idézi.

A felturbózott Kingston FURY Renegade DDR5 RGB Limited Edition rendkívüli sebességének és kivételes állóképességének köszönhetően a maximumot hozhatjuk ki számítógépünkből, legyen szó akár nagy kapacitásigényű játékról, streamelésről vagy nagy felbontású videók szerkesztéséről.  Az új, ívelt és mintás modulok a versenyautók egyedi megjelenését idézik. A színátmenetes fénysáv 12 LED-jével új, exkluzív alapeffekt érhető el, vagy beállítható 18 egyéni, a startlámpákra hasonlító RGB-effektus, amely a FURY CTRL* és a szabadalmazott Kingston FURY Infrared Sync Technology technológiákat hasznosítja.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy vásárlóinknak olyan újabb memóriát kínálhatunk, amely zökkenőmentesen ötvözi a stílust és a teljesítményt. A feltűnő, új dizájnú Kingston FURY Renegade DDR5 RGB Limited Edition a legújabb technológiák ötvözésével biztosítja a 8000 MT/s-es rendkívüli sebességet, továbbá extrém órajeltúlhajtási lehetőségeket biztosít teljesítménykorlátozás nélkül” – mondta Iwona Zalewska, a DRAM kereskedelmi menedzsere. 

 

 

A Kingston FURY Renegade DDR5 RGB Limited Edition memória kétdarabos, 48 GB-os készletként kapható, valamint az Intel XMP 3.0 tanúsítványával és a vezető alaplapgyártók minősítésével is rendelkezik. A 100%-ban nagy sebességgel tesztelt memóriát az élettartamra szóló garancia és a Kingston megbízhatósága támogatja.

 

 

A Kingston FURY Renegade DDR5 RGB LE jellemzői és specifikációi:

Versenyautók ihlette dizájn: Az új, piros-fekete hőelosztó lépcsőzetes elemei egy olyan versenyautó aerodinamikai megjelenését és érzetét keltik, amely könnyen veszi még a legnagyobb kihívást jelentő pályák kanyarjait is.

Felturbózott teljesítmény: A 8000 MT/s sebességű Kingston FURY Renegade DDR5 RGB Limited Edition prémium alkatrészeit kézzel hangolták és 100%-ban gyárilag tesztelték nagy sebességek mellett. Taposs a gázra, és engedd szabadjára az extrém túlhajtási potenciált!

Szabadalmazott Kingston FURY Infrared Sync Technology: Gondoskodik a különböző RGB-fényeffektusok időzítéséről, míg a Kingston FURY CTRL 18 előre beállított effektusával a startlámpák izgalmát idézi*.

Intel XMP 3.0 tanúsítvány: Engedd, hogy az Intel Extreme Memory Profile technológiája diktálja az ütemet a gyárilag előre optimalizált időzítésekkel, sebességekkel és feszültségekkel, melyeknek köszönhetően az órajeltúlhajtás nem okoz problémát.

A vezető alaplapgyártók által minősítve**: Tesztek által bizonyított, hogy bármelyik alaplapot is használjuk, ezzel a memóriával mindig megszerezhetjük a kezdő rajtpozíciót.

Kapacitás: kétdarabos készlet – 48 GB

Sebesség: 8000 MT/s

Késleltetés: CL36

Feszültség: 1,45 V

Működési hőmérséklet: 0 °C – 85 °C

Méret: 113,35 mm x 45,8 mm x 8,26 mm

________________________

* A Kingston FURY CTRL szoftverével vagy az alaplap RGB-vezérlőszoftverével igény szerint alakítható világítás. Az RGB-testreszabás támogatása harmadik féltől származó szoftverekkel eltérő lehet.

** Szerepelt a világ vezető alaplapgyártóit minősítő QVL-listán.

Vissza