Távirányítós Monster Truck iPhone-hoz

Farkas Norman - 2011. szeptember 7.
A Dexim bemutatta iOS platformú kütyükről vezérelhető távirányítós autóját, az AppSpeed Monster Truck "személyében".

A gyártó iOS vezérelt távirányítós járművek vadonatúj generációját erősíti a jövevény,  sőt az AppSpeed Moster Truck lesz az első a Dexim ezen termékvonalában. Az autó beépített RF (rádió frekvenciás) adapterének köszönhetően minden iOS eszközről - legyen az iPad, iPod Touch, vagy iPhone - vezeték nélkül irányítható az Apple App Store felületéről ingyenesen letölthető AppSpeed alkalmazás segítségével.

Lehetőségünk van az érintőképernyő segítségével vezérelni a négykerekű játékszer videlkedését, de - sokkal vagányabb módon - a készülékünk giroszenzorát is használhatjuk erre a célra. Három előre telepített útvonallal is kecsegtet az alkalmazás, így minimális gyakorlással is elképesztő manőverekkel villoghatunk a haverok előtt. És a hab a tortán: a terepjáró képes "táncolni" a zene ütemére.

A "kisautó" 3 AAA elemmel, illetve akkumulátorral működik, melyeket USB-n keresztül tölhetünk fel - a mellékelt adapternek köszönhetően - akár hálózati feszültségről is. Egy 10-15 perces töltés körülbelül ugyanennyi játékidőre elegendő energiával látja el a ketyerét.

Az AppSpeed Monster Truck már kapható az Egyesült Államokban, cirka 70 dollárba kerül.

További infót a gyártó oldalán találhatsz a termékről.

Kulcsszavak: RC, iPod, iPad, iPhone, iOS
Vissza