Új internetes tarifákat vezetett be a Vodafone

Farkas Norman - 2011. november 15.

November 15-től a Vodafone számos új internet csomagot vezet be, amelyek nemcsak az adatforgalom mennyisége és a havidíj, hanem a maximális letöltési sebesség tekintetében is eltérnek egymástól.

Az USB-modemet használók három új csomag közül választhatnak. A MobilNet 7 az alkalmilag netezőknek, a Mobilnet 14 a haladóknak, míg a Mobilnet 21 a sokat a világhálón lógóknak kínál megoldást. A csomagok mindegyikéhez 1 forintért vásárolható USB-modem. Az adatforgalmi limit elérése után nincs automatikus túlhasználati díj, csupán a kapcsolat sebessége mérséklődik. A felhasználók rugalmasan alakíthatják internetezési szokásaikat, hiszen akik ezután is a maximális sebességgel szeretnének internetezni, bármikor úgy dönthetnek, hogy egyszeri díjért cserébe az adott hónapban megemelik adatkorlátjukat: 700 forint ellenében 500 MB-tal, 1000 forintért pedig 1 GB-tal.

A Vodafone karácsonyi kedvezményekkel is szeretne kedveskedni ügyfeleinek, így a modemes internetet választók november 15-től január 31-ig dupla adatforgalmat élvezhetnek fele annyi pénzért, ha 2 évre ezeket a csomagokat választják.
 

Az új Netbook MobilNet és Tablet MobilNet tarifacsomagok mindegyikével dupla adatmennyiség érhető el 2012. január 31-ig, mely előzetes regisztráció nélkül és automatikusan igénybe vehető az ezen tarifacsomagokat használóknak. Netbook/Tablet MobilNet 7 csomaggal 2+2 vagyis 4 GB, 14-es csomaggal 4+4 vagyis 8 GB, 21-es csomaggal 6+6, tehát 12 GB adatmennyiséget ad automatikusan a Vodafone január végéig.

A Netbook MobilNet csomagok mindegyike tartalmazza 12 hónapig díjmentesen a Vodafone PC Security szolgáltatását, mely tartalmaz vírusirtót, tűzfalat, böngészővédelmet, spam- és adathalászat szűrőt, tartalomszűrőt, pop-up blokkolót és Szülői felügyelet funkciót is.

Az okostelefon-felhasználók száma és aránya is folyamatosan nő a Vodafone előfizetői között. Ők, ha készüléküket maximálisan ki szeretnék használni, a kedvező áru Zsebnet tarifák közül válogathatnak, amelyek már kevesebb, mint havi 800 forinttól nyújtanak rendszeres internetezési lehetőséget. Azok pedig, akik nem szeretnék elkötelezni magukat, 150 forintért vásárolhatnak 24 órás internetezést lehetővé tevő Napijegyet, amelynek adatforgalmi limitje 10 MB, és már naponta többször is megrendelhető.

A Vodafone november 15-től egy új, interaktív szolgáltatást vezet be, amellyel új csomagjaihoz az USB modem és az okostelefon felhasználók mostantól valós időben nyomon követhetik a netinfo.vodafone.hu oldal segítségével, hogy mennyi adatot forgalmaztak, milyen messze vannak még a csomagban foglalt adatforgalmi limit elérésétől. Emellett igény szerint adatkeretük bővítéséhez kiegészítő adatopciókat is vásárolhatnak kedvezményes áron, hogy ismét a Vodafone-tól megszokott villámgyors módon internetezhessenek.

Az új szolgáltatás egyelőre csak az új MobilNet és ZsebNet díjcsomagok esetén érhető el, de hamarosan a korábban vásárolt internetcsomagok és a Netbook és Tablet tarifákkal rendelkezők is élvezhetik a Netinfo előnyeit.

A fenti kedvezményeken túl a Vodafone egy rendkívül ügyfélbarát konstrukcióval is meglepi vásárlóit: a Matrix 2 vagy annál magasabb havidíjú Matrix okostelefon-tarifát választó új előfizetők további internetes eszközökön is tudják használni a Matrix csomagban foglalt adatmennyiséget. Ezért mindössze annyit kell tenniük, hogy havi 990 forintért igényelnek újabb SIM kártyát (maximum kettőt), így egyetlen mobiltelefonos előfizetéssel akár három eszközön, például egy okostelefonon, egy USB-modemen és egy táblagépen is használható a Matrix előfizetésben foglalt adatforgalom.

 

Vissza