A Vodafone új táblagépe már 6900 Ft-ért elvihető

forrás Prim Online - 2011. december 5.

A szeptemberi IFA kiállítás egyik nagy újdonsága, a Vodafone Smart Tab 7 már elérhető a Vodafone üzleteiben, tökéletes karácsonyi ajándékot kínálva az okos megoldásokat kedvelő felhasználóknak.

A Vodafone első sajátmárkás táblagépe azokat a felhasználókat célozza, akik elérhető áron szeretnének csúcsminőségű, a legújabb technológiai igényeket kielégítő géppel büszkélkedni. Legyen szó munkáról vagy szórakozásról, a Vodafone Smart Tab 7 otthon és útközben is kiváló teljesítményt nyújt. A készülékben egy 1,2 gigahertzes kétmagos processzor dolgozik, így igazán élvezetes vele a böngészés. Az Android 3.2 operációs rendszer támogatja az Adobe Flash és a HTML5 technológiákat, ráadásul az előretelepített tartalmakon kívül, több mint 300 000 letölthető alkalmazás áll még a felhasználók rendelkezésére az Android Marketen. A táblagép 7 hüvelykes kijelzőjének és a Google Maps-nek köszönhetően mostantól az utazás is stresszmentes lehet, hiszen a felhasználó gyorsan és biztosan megtalálhatja úti célját.

A Vodafone Smart Tab 7 már 6 900 forintért elvihető a Tablet MobilNet 14 tarifacsomagra vállalt kétéves határozott idejű szerződés esetén. A tarifacsomag havidíja 7900 Ft, amelyhez január végéig dupla, azaz 8 GB adatforgalom tartozik.

 



A Vodafone Smart Tab 7 fő jellemzői:

·         7”, WXGA 1280x800 pixeles felbontású kijelző.

·         Kétmagos, 1,2 GHz-es Qualcomm processzor.

·         Gyors internet-elérés, a WiFi mellett a beépített 3G/HSDPA modemmel 14,4 Mbit/s elméleti maximális letöltési és 5,76 Mbit/s feltöltési sebességre képes.

·         Nagy felbontású fotózás, és HD videofelvétel a 2 megapixeles előlapi és 5 megapixeles hátlapi kamerákkal.

·         A HDMI kimenettel rendelkező táblagép TV-hez csatlakoztatható, így a nagyképernyős játékon kívül a HD videofelvételek és képek is megtekinthetők.

·         A készülékben egy 4000 mAh teljesítményű akkumulátor teljesít szolgálatot.

·         16 GB belső memória, amely 32 GB-ra bővíthető.

·         Tömege mindössze 319 g.

Vissza