Hivatalos fotón a HTC One X 5? [Frissítve]

Farkas Norman - 2012. szeptember 18.

A tajvani gyártó feltehetően holnap mutatja be a One X 5 névre keresztelt csúcsmodelljét, mely immár egy hivatalos sajtófotón is megcsodálható. A jövevény a pletykák szerint 5 hüvelykes, 1920 x 1080 pixel felbontású érintőképernyővel és négymagos Snapdragon S4 Pro processzorral érkezik.

Korábban egy homályos élőfotón bukkant fel, most pedig egy sajtófotón is elénk tárult a HTC legújabb, Android 4.1 Jelly Bean alapokon nyugvó nagyágyúja, az Incredible X néven is emlegetett  One X 5.

A készülék részletes specifikációját egyelőre homály fedi, de a pletykák szerint egy 1,5GHz-es, négymagos Snapdragon S4 Pro processzor, 1,5GB RAM, 16GB belső tárhely teljesít benne szolgálatot, előlapjára pedig egy 5 hüvelykes, Full HD (1920 x 1080 pixel) felbontású érintőképernyő került. A Scribe stylus használatát támogató Sense 5 kezelőfelülettel, Beats Audio hangrendszerrel és LTE támogatással felvértezett kütyü hátlapi kameráját egy LED villanó segíti, s persze az előlapi kamera sem hiányzik a repertoárból. A One X 5 hatalmas kijelzője miatt az okostelefon-tablet hibridek csoportjába sorolandó, így olyan modellek ellenfele lesz, mint az LG Optimus G, vagy a Samsung Galaxy Note II.

Eddig egyértelműnek tűnt, hogy a gyártó holnap megrendezésre kerülő sajtóeseményén a Windows Phone 8 alapú újdonságok lesznek a középpontban, ám a One X 5 és One X+ felbukkanása ezt kérdésessé teszi.

 

UPDATE: Kiderült, hogy a sajtófotó nem valódi és csupán egy látványtervről van szó, melyet Dannix, a Flickr egyik felhasználója készített. Dannix egyébként kreált egy igen ütős HTC tablet koncepciót is, érdemes megnézni.

A félreértés miatt egyértelműen elfelejthetjük a HTC One X 5 nevet, tehát a korábban pletykált Incedible X elnevezés maradt a kalapban.

 

Korábbi élőfotó a One X 5-ről



 

 

 

[Forrás: Unwired View]

 

Kulcsszavak: Jelly Bean, One, hibrid, HTC
Vissza