Havannabarna Samsung Galaxy S III kizárólag a Vodafone-nál

Kütyü Magazin - 2012. október 3.

A Samsung legújabb zászlóshajója, a Galaxy S III ugyan már június elejétől megvásárolható, de különleges barna színben csakis a Vodafone portfoliójában érhető el hazánkban október elejétől.

A havannabarna köntösbe bújtatott Galaxy S III  tulajdonságai természetesen nem térnek el a fehér és szürke változatokétól, így az 1,4 GHz-es négymagos processzor, a 4,8 hüvelykes (1280x720 képpont felbontású) Super AMOLED HD kijelző, az Android 4.0. Ice Cream Sandwich operációs rendszer és a nagy teljesítményű, 2100 mAh-ás akkumulátor felelős továbbra is a kivételes felhasználói élményért.

Akiknek fontos az emlékek megörökítése, azoknak nagy örömet fog okozni a 8 megapixeles hátoldali és az 1,9 megapixeles előlapi kamera. Előbbi ráadásul hangvezérléssel is aktiválható, felismeri és megjelöli az ismerősöket a képen, továbbá a nulla másodperces kioldási időnek köszönhetően azonnal rögzíti is a képeket. 

A sok extrával, többek között NFC chippel ellátott Samsung Galaxy S III a Vodafone-nál RED Standard tarifával már 19 990 forintos kezdőrészlettel elérhető.

Vissza