Motorola X Phone - Android 5.0 és Full HD kijelző?

Farkas Norman - 2013. január 22.

A májusi Google I/O konferencián mutatkozhat be a Motorola Full HD kijelzővel szerelt csúcsmodellje, mely elsőként futtatja majd a vadonatúj Android 5.0 Key Lime Pie rendszer natúr változatát, de mégsem számít majd Nexus mobilnak.

A legfrissebb pletykák szerint a májusi Google I/O konferencián hullik le a lepel a Motorola - pontosabban az őt birtokló Google - új okostelefonjáról, melynek "személyében"  várhatóan az első Android 5.0 Key Lime Pie rendszerű készüléket tisztelhetjük majd.

Egy kis csavar a történetben, hogy a Motorola X Phone névre hallgató jövevény a fenti információk ellenére nem számít majd Nexus modellnek, s a Motorola szokásától eltérően exkluzív Verzion Wireless szolgáltatónak szánt készüléknek sem, így világszerte bármely szolgáltató kínálatába bekerülhet, ha eljön az ideje. A pletykák arról is beszámolnak, hogy a Motorola X a piaci trendeknek megfelelően 5 hüvelykes, 1920 x 1080 pixel felbontású érintőképernyővel érkezhet, ami cseppet sem lenne meglepő, hiszen sorra mutatkoznak be a hasonló képességű riválisok, s igen balga lépés lenne az amerikai gyártó - és a keresőóriás - részéről, ha egy olyan csúcscsmodellt tenne le az asztalra, amely nem üti meg ezt a mércét.

Mivel a fenti információk nem hivatalos forrásból származnak, ezért nem érdemes őket készpénznek venni. Májusig még biztosan sok hasonló hírmorzsa érkezik a Motorola X Phone-ról, melyek hitelességét csak az idő és a hivatalos bemutató tudja majd igazolni.

 

[Forrás: TalkAndroid]

Vissza